Adószakértők, tanácsadók > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adószakértők, tanácsadók > 39 weboldal. Kategória leírása: Adószakértők, tanácsadók, adózással foglalkozó szakemberek adatbázisa.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Adókalkulátor Kft
http://www.adokalkulator.hu/

Az Adókalkulátor Kft megalakulása óta fő tevékenységi körében teljes körű szolgáltatást nyújt a vállalkozói szféra részére adózási könyvelési ügyekben. Ügyfeleinknek a cégalapítástól a cég megszüntetéséig intézzük ügyeit adó, pénzügy, könyvelés, jogi tanácsadás vonatkozásában.

Adókalkulátor Kft
Magyar és nemzetközi adótanácsadás
http://www.pmxconsulting.hu

Szakértőink a hazai és nemzetközi adóügyekben jelentős szakértelemmel rendelkeznek.

Magyar és nemzetközi adótanácsadás
Dr. Csilléry Alexandra
http://www.csillery.hu/

Dr. Csilléry Alexandra ügyvéd, adószakértő, gazdasági jogi, vagyonosodási vizsgálatokra szakosodott közgazdász-jogász.

Dr. Csilléry Alexandra
Adójogász
http://www.adojogasz.hu

Adóellenőrzéssel kapcsolatos jogorvoslat során képviselet az adóhatóság, vámhatóság, a Pénzügyminisztérium és a bíróságok előtt.

Adójogász
Magyar könyvelők
http://www.magyarkonyvelok.hu/

Magyarországi számviteli, gazdasági szolgáltatást nyújtó cégek, könyvelők, könyvvizsgálók, adószakértők, adótanácsadók. Kérjen árajánlatot!

Magyar könyvelők
Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!
http://www.holnap.shp.hu/hpc/web.php?a=holnap

Vajthó Gábor vagyok, pénzügyi tanácsadó. Kérem, ismerje meg weboldalamat, ahol különböző tanácsokkal látom el, és pénzügyi biztonságot kap. Legyen az bármi: hitel, befektetés nem akadály.

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!
Global Tax Office Kft. Nemzetközi Adószakértő, Könyvelő Iroda
https://globaltaxoffice.hu/

A GLOBAL TAX-OFFICE Kft. a hagyományos könyvelőirodai feladatok ellátásán felül a társaságok teljes életútját végigkövető szolgáltatási rendszerrel áll Ügyfelei részére. Ügyfeleink számára komplex üzleti megoldásokkal szolgálunk, lefedve ezzel a teljes adózási, számviteli és jogi területet. Hisszük, hogy a magas színvonalú és teljességre törekvő kiszolgálásunkkal hozzájárulhatunk Partereink üzleti sikereihez. Munkánk középpontjában a klasszikus értelembe vett könyvvezetés áll, mely magába foglalja a bérszámfejtést, adó és TB ügyintézést és munkaügyi feladatok ellátását is. Szolgáltatások: adószakértés, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, bér- és munkaügyi ügyintézés, cég-és vagyonértékelés, nemzetközi adótervezés, adóoptimalizálás, átalakulások teljes körű ügyintézése, offshore tanácsadás, cégalapítás, jogi szolgáltatások,

Global Tax Office Kft. Nemzetközi Adószakértő, Könyvelő Iroda
Abt Hungária Kft.
http://www.abt.hu/

Az ABT egy közepes méretű nemzetközi cégcsoport, amelyet 1980-ban alapítottak Zürichben. Elsősorban az adózás, számvitel és könyvvizsgálat területén szakképzett, tapasztalt és megbízható munkatársakkal igyekszünk megválaszolni az Ön kérdéseit. Magyarországon két irodában állunk ügyfeleink rendelkezésére, Budapesten és Egerben. Munkatársaink mindegyike magasan képzett, több nyelven beszélő szakember, köztük adótanácsadók, adószakértők, könyvvizsgálók, jogászok és könyvelők.

Abt Hungária Kft.
Béres Molnár Gergely
http://www.bmolnar.hu/HONLAP/bemutatkozas.html

Béres Molnár Gergely bejegyzett könyvvizsgáló és adószakértő, valamint az E-Audit Könyvvizsgáló, Adó- és Közgazdasági Tanácsadó Kft.

Béres Molnár Gergely
Adótanácsadás Érd
http://profikont.hu

Ajánlatunk: - Pályázatok készítése: egyedülálló módon a díjat csak az elnyert pályázat esetén kell fizetni - Könyvelés teljes anyagi felelisséggel és biztosítással - Adótanácsadás - Cégalapítás és módosítás önköltségi áron, az adó és számviteli ismeretek birtokában és annak felhasználásával - Hivatalos szervek elötti képviselet - Rugalmas nyitvatartás, akár hétvégén is - Igény esetén az anyagért házhoz megyünk - Könyvvizsgálat - Teljes körő Tb és munkabér ügyintézés - Hitelügyintézés

Adótanácsadás Érd
Adóklub - adótanácsadó, adószakértő
http://www.adoklub.eu/

Gasparik Adótanácsadó Kft. könyvelő iroda honlapja. Amely a hagyományos könyvelés mellett online segítségnyújtásra is vállalkozik. Ezek közül kiemelném adótanácsadó elsősegély nyújtásunkat adóügyekben, amit mindenki térítésmentesen igénybe vehet. Adónaptárunkkal megpróbáljuk elérhetővé tenni és figyelmed felhívni a fontosabb adóhíreket és határidőkre, hogy ne az utolsó percekben tudd meg. Adószakértő és könyvelő munkatárainkat könnyedén felár nélkül elérheti csupán internet kapcsolat szükséges hozzá. Az Adóklub fizetős, csak tagoknak elérhető részében sok máshol nem vagy csak rendetlenül található információkat tartalmaz. Többek között, hogy csak párat említsek: iratminták, nyomtatványok, fogalom magyarázatok a fogalomtárban és jogszabály értelmezések. Ha tetszett amit olvastál, szeretnél egy olyan adószakértő és könyvelő csapatot a hátad mögött tudni, mint az Adóklub, akkor nézz be az oldalunkra, ahol több információt találsz.

Adóklub - adótanácsadó, adószakértő
Kolbe Könyvvizsgáló Kft.
http://www.kolbe.hu/

Cégalapítás, képviselet, könyvvizsgálat, adótanácsadás, vagyonértékelés, pályázatírás, könyvvezetés, bérszámfejtés.

Kolbe Könyvvizsgáló Kft.
Adótanácsadás
http://xn--adtancsads-w4ae9t.net/

Az adózási szabályok labirintusában könnyen eltévedhet az ember és bizony nem lehet mindenki adószakértő. A megfelelően megválasztott adótanácsadás viszont leveszi az Ön válláról ezt a tehet. Cégünk mindenre kiterjedő adótanácsadási szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

Adótanácsadás
Transzferár - transzferar.eu
http://www.transzferar.eu

A honlap a kapcsolt (partner és kapcsolódó) vállalkozásokat érintő transzferár kérdések, problémák megoldásában kíván Önöknek minőségi szolgáltatást biztosítani. A világgazdaság nyitottsága és a tulajdon viszonyok bonyolultsága egyre összetettebb, transzferár elszámolási és annak, következményeként adózási kérdéseket jelent a vállalkozásoknak. A honlap röviden és lényegre törően kívánja összefoglalni a több törvény és rendelet által szabályozott transzferár feladatokat.

Transzferár - transzferar.eu
Döntéstámogató adótanácsadás
http://www.precizkonyveles.hu

Precíz könyvelésre és bérszámfejtésre alapozott érthető adatszolgáltatás és döntéstámogató adótanácsadás. Célunk a számvitel eszközeivel partnereink üzleti döntéseinek megalapozása. Éves, negyedéves, sőt akár havi riportok a menedzsment és a tulajdonosok részére akár agnol nyelven is. Folyamatos tájékoztatás az adórendszer aktuális és várható változásairól.

Döntéstámogató adótanácsadás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 296 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 296 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10437