Adózás külföldön > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adózás külföldön > 15 weboldal. Kategória leírása: Adózás külföldön, külföldi adózással kapcsolatos weboldalak adó katalógusa.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
EUvonal - Tájékoztató szolgálat
http://www.euvonal.hu/index.php?op=mindennapok_tagallamok

Az Európai Unió 27 tagállamáról készített összefoglalókban részletes információ található az adott országba való beutazási és tartózkodási szabályokról, a munkavállalásról, a tagállam adózási, társadalombiztosítási és oktatási rendszeréről, valamint a vállalkozásalapítás alapvető szabályairól. A rovatban röviden bemutatjuk a tagországok alapadatait, politikai berendezkedését és jogrendszerét is.

EUvonal - Tájékoztató szolgálat
Magyar munkavállalók külföldön
http://www.origo.hu/allas/cimkek/index.html?cimke=kulfoldi_munkavallalas

Az Unión kívül munkát vállalhatunk a külföldi munkáltatóval kötött szerződés alapján, ösztöndíjasként, idénymunkásként, államközi megállapodások alapján vendégmunkásként (egyéni munkavállalás), a magyar munkáltató kiküldöttjeként . Ennek megfelelően a szükséges engedélyek beszerzése a munkavállaló, vagy a külföldi munkáltató munkáltató feladata.

Magyar munkavállalók külföldön
Munkavállalás Angliában
http://angliaitanacsok.wywlinks.com/index.php/tanacsok-hirek/adozasi-tudnivalok

Munkavállalás és adózási tanácsok, információk Angliába érkezőknek. Munkavállalók, cégek és vállalkozások adója. UTR szám azaz (Unique Taxpayer Reference) adóazonosító, adóvisszaigénylés Tax Return információk.

Munkavállalás Angliában
Németadó Kft. - németországi adóbevallás ügyintézése
http://www.nemetadokft.hu/

Személyi jövedelemadó készítése Németországban és Ausztriában dolgozó magyar munkavállalóknak. Fő tevékenységünk: németországi és ausztriai személyi jövedelemadó bevallások teljeskörű ügyintézése, Ausztriában családi pótlék teljes körű ügyintézése. Célunk, hogy a személyi jövedelemadó bevallások területén teljes körű tanácsadást nyújtsunk.

Németadó Kft. - németországi adóbevallás ügyintézése
Nemzetközi adótanácsadás
http://premierone.eu/

Nemzetközi adótanácsadás - PremierOne Consulting Zrt. – Üzleti és Adótanácsadás. Vállalkozásunk nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi adótanácsadás területén és teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk megbízóinknak.

Nemzetközi adótanácsadás
Imworld Services, Inc.
http://www.imworldservices.com/

Cégünk immár tizedik éve nyújtja nemzetközi kereskedelmi, könyvelői és adótanácsadás szolgáltatásiat az Egyesült Államok területén vállalkozó vagy befektető magyar üzletembereknek, vállalatoknak és társaságoknak. Fő profilunk a magyar tulajdonú amerikai vállalkozások elindítása és adminisztratív támogatása az Egyesült Államok 50 államának területén. Ez nálunk nem csak egy egyszerű cégbejegyzést jelent, hanem a hozzá tartozó kereskedelmi és adótanácsadást, továbbá könyvvitelt is. Természetesen mindezt az ügyfeleink egyéni céljai szem előtt tartása által tesszük.

Imworld Services, Inc.
Német adóbevallás készítés
http://www.kmkpartner.hu/hu/konyveles_adotanacsadas_nemetorszagban/adobevall ...

A KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft. tapasztalt könyvelői, német adóbevallásokat készítenek, alacsony árakon.

Német adóbevallás készítés
Német cégek adókulcsai
http://nemetorszagi-orvosi-allasok.eumedjob.eu/nemetcegalapitas.html

Az adózás egy kimeríthetetlen téma, hisz az adó képes akár évente többször is megváltozni. Épp ezért fontos mindig képben lenni különböző országok adózási rendszeréről, adókulcsairól. Fontos előre tudni mindent például a Német adókulcsokról egy cégalapítás megkezdése előtt, de még akkor is ha dolgozni vagy élni akarunk abban az országban.

Német cégek adókulcsai
Román cégek adózása, cégalapítás
http://www.facebook.com/romaniaicegalapitas

Ez a facebookos oldal, mint a címe is mutatja, a romániai cégalapítással és a cégek adózásával, könyvelésével foglalkozik. Ha valaki ezekről a témákról akar fontosabb, újabb információkat megtudni, annak érdemes ellátogatni facebookos oldalunkra. Remélem minden információt sikerül összeszednie nálunk, amire szüksége van.

Román cégek adózása, cégalapítás
Adózási rendszerek Csehországi cégek esetében
http://www.facebook.com/pages/C%C3%A9galap%C3%ADt%C3%A1s-Csehorsz%C3%A1gban/ ...

Az adózási rendszerek sokat számítanak egy üzletember életében. Minél kedvezőbbek az adókulcsok, az adott cég annál nagyobb profitra számíthat. Most megtudhatja, hogy pontosan milyen adózási rendszer van érvényben Csehországban.

Adózási rendszerek Csehországi cégek esetében
Német adózási információk a Facebookon
http://www.facebook.com/NemetCegalapitas.blog.hu

Minden ország esetében a legfontosabb cégalapítási tényező az adózási rendszerek. Most lehetősége van rá, hogy a facebookos értesüljön a német adózási rendszerekről, és ezeknek változásairól, valamint a cégalapítási változtatások és gazdasági hírekről is. Látogasson hozzánk rendszeresen vissza, a legfrissebb információkért.

Német adózási információk a Facebookon
Adózás a Lengyel cégalapítás után
http://www.facebook.com/pages/C%C3%A9galap%C3%ADt%C3%A1s-Lengyelorsz%C3%A1gb ...

Ha gondolkodott már a Lengyel cégalapításon, viszont nem ismeri az ország adózási rendszerét, esetleg a cégalapítási folyamatról szeretne többet megtudni, akkor olvassa el facebookos oldalunkon szereplő információkat, és tudjon meg mindent a témáról.

Adózás a Lengyel cégalapítás után
Szlovák adózás és cégalapítás
http://www.szlovakceg.hu

Szlovákia nem adóparadicsom, de a magyar adózáshoz képest sokkal jobb feltételeket nyújt egy szlovák vállalkozás és Szlovákia közelsége miatt nagyon sok magyar cég dönt úgy, hogy kiviszi vállalkozását a határon túlra. Egyes szolgáltatások és tevékenységi körök ezeket nagyon könnyen megtehetik, főleg azok amely vállalkozások nem helyhez kötöttek, ilyen például a fuvarozás, tárhelyszolgáltatás, weboldalkészítés és a webáruházak. Ha ön hasonló tevékenységet folytat és nem egy bevásárlóközpont üzletéről van szó akkor önnek nagyon nagy lehetőséget nyújthat cégünk. Vállalkozásunk vállalja az összes szlovák céggel kapcsolatos ügyintézést, gyorsan és korrektül. Szolgáltatásaink: cégalapítás, előre elkészített cégek EU adószámmal való értékesítése, könyvelés, székhelyszolgáltatás, fordítás, ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal.

Szlovák adózás és cégalapítás
TILEA Tanácsadó Kft. - Nemzetközi adótanácsadás
http://tilea.hu/

Vállalatunknál elsősorban multinacionális nagyvállalatok és nemzetközi környezetben dolgozók teljes körű adótanácsadásával és professzionális transzferár nyilvántartások készítésével foglalkozunk. Adószakértői feladataink mellett, rendszeresen publikálunk neves szakmai lapokban, illetve havi szinten több konferenciát tartunk a legkülönbözőbb adózási és számviteli aktualitásokat illetően. Társaságunknál igazságügyi adószakértői feladatokat is kezelünk, ezért adóügyekkel kapcsolatban adóhatósági és bírósági képviseletet is ellátunk.

TILEA Tanácsadó Kft. - Nemzetközi adótanácsadás
Német cég adózása, németországi cégalapítás
http://www.cegalapitasnemetorszagban.hu/konyveles.html

Németországi cégalapításon gondolkodik vagy már meglévő német cégének szeretné, ha könyvelése, adózása gördülékenyen, minden törvényi előírásnak megfelelően működjön? Bízza meg cégünket német cégalapítással, német cég könyvelésével és bízza cégügyeit hozzáértő szakemberekre! Nyelvi problémák nem lesznek , mivel magyar származású szakemberekkel állunk az Ön és cége rendelkezésére! Keressen bennünket bizalommal!

Német cég adózása, németországi cégalapítás
Hirdetések
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 296 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 296 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10437