Adózás külföldön > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adózás külföldön > 17 weboldal. Kategória leírása: Adózás külföldön, külföldi adózással kapcsolatos weboldalak adó katalógusa.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A külföldön megkeresett munkabér
http://www.ado.hu/hirek.php?idx=984

Akár belföldi magánszemély külföldi munkájáért kapott jövedelméről, akár külföldi magánszemély belföldön szerzett jövedelméről van szó, elsőként azt kell tisztázni, hogy Magyarországnak van-e az adott országgal a kettős adóztatás elkerüléséről nemzetközi egyezménye, vagy nincs. Ha a külföldi állammal nincs ilyen egyezményünk, akkor a magyar illetőségű magánszemély összes jövedelmének adóztatására – függetlenül attól, hogy belföldről vagy külföldről származik – a személyi jövedelemadóról szóló törvény rendelkezéseit kell alkalmazni. Ilyenkor előfordulhat, hogy a külföldi jövedelem, vagyon után az adóalanynak két államban is adót kell fizetni...

A külföldön megkeresett munkabér
EUvonal - Tájékoztató szolgálat
http://www.euvonal.hu/index.php?op=mindennapok_tagallamok

Az Európai Unió 27 tagállamáról készített összefoglalókban részletes információ található az adott országba való beutazási és tartózkodási szabályokról, a munkavállalásról, a tagállam adózási, társadalombiztosítási és oktatási rendszeréről, valamint a vállalkozásalapítás alapvető szabályairól. A rovatban röviden bemutatjuk a tagországok alapadatait, politikai berendezkedését és jogrendszerét is.

EUvonal - Tájékoztató szolgálat
Magyar munkavállalók külföldön
http://www.origo.hu/allas/cimkek/index.html?cimke=kulfoldi_munkavallalas

Az Unión kívül munkát vállalhatunk a külföldi munkáltatóval kötött szerződés alapján, ösztöndíjasként, idénymunkásként, államközi megállapodások alapján vendégmunkásként (egyéni munkavállalás), a magyar munkáltató kiküldöttjeként . Ennek megfelelően a szükséges engedélyek beszerzése a munkavállaló, vagy a külföldi munkáltató munkáltató feladata.

Magyar munkavállalók külföldön
Munkavállalás Angliában
http://angliaitanacsok.wywlinks.com/index.php/tanacsok-hirek/adozasi-tudnivalok

Munkavállalás és adózási tanácsok, információk Angliába érkezőknek. Munkavállalók, cégek és vállalkozások adója. UTR szám azaz (Unique Taxpayer Reference) adóazonosító, adóvisszaigénylés Tax Return információk.

Munkavállalás Angliában
Németadó Kft. - németországi adóbevallás ügyintézése
http://www.nemetadokft.hu/

Személyi jövedelemadó készítése Németországban és Ausztriában dolgozó magyar munkavállalóknak. Fő tevékenységünk: németországi és ausztriai személyi jövedelemadó bevallások teljeskörű ügyintézése, Ausztriában családi pótlék teljes körű ügyintézése. Célunk, hogy a személyi jövedelemadó bevallások területén teljes körű tanácsadást nyújtsunk.

Németadó Kft. - németországi adóbevallás ügyintézése
Nemzetközi adótanácsadás
http://premierone.eu/

Nemzetközi adótanácsadás - PremierOne Consulting Zrt. – Üzleti és Adótanácsadás. Vállalkozásunk nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi adótanácsadás területén és teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk megbízóinknak.

Nemzetközi adótanácsadás
Imworld Services, Inc.
http://www.imworldservices.com/

Cégünk immár tizedik éve nyújtja nemzetközi kereskedelmi, könyvelői és adótanácsadás szolgáltatásiat az Egyesült Államok területén vállalkozó vagy befektető magyar üzletembereknek, vállalatoknak és társaságoknak. Fő profilunk a magyar tulajdonú amerikai vállalkozások elindítása és adminisztratív támogatása az Egyesült Államok 50 államának területén. Ez nálunk nem csak egy egyszerű cégbejegyzést jelent, hanem a hozzá tartozó kereskedelmi és adótanácsadást, továbbá könyvvitelt is. Természetesen mindezt az ügyfeleink egyéni céljai szem előtt tartása által tesszük.

Imworld Services, Inc.
Német adóbevallás készítés
http://www.kmkpartner.hu/hu/konyveles_adotanacsadas_nemetorszagban/adobevall ...

A KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft. tapasztalt könyvelői, német adóbevallásokat készítenek, alacsony árakon.

Német adóbevallás készítés
Német cégek adókulcsai
http://nemetorszagi-orvosi-allasok.eumedjob.eu/nemetcegalapitas.html

Az adózás egy kimeríthetetlen téma, hisz az adó képes akár évente többször is megváltozni. Épp ezért fontos mindig képben lenni különböző országok adózási rendszeréről, adókulcsairól. Fontos előre tudni mindent például a Német adókulcsokról egy cégalapítás megkezdése előtt, de még akkor is ha dolgozni vagy élni akarunk abban az országban.

Német cégek adókulcsai
Németország adózási jogszabályai
http://nemetcegalapitas.blog.hu/

Oldalamon nem csak az adózási jogszabályokról talál információkat, hanem az ország cégalapítási folyamatáról is, kezdve a székhelyszolgáltatástól, a bejegyzésen át a könyvelésig. Ha olyan információkat szeretne megtudni, melyekre szüksége lehet a későbbiekben, akkor mindenképp látogasson el oldalunkra.

Németország adózási jogszabályai
Adózási rendszerek Csehországi cégek esetében
http://www.facebook.com/pages/C%C3%A9galap%C3%ADt%C3%A1s-Csehorsz%C3%A1gban/ ...

Az adózási rendszerek sokat számítanak egy üzletember életében. Minél kedvezőbbek az adókulcsok, az adott cég annál nagyobb profitra számíthat. Most megtudhatja, hogy pontosan milyen adózási rendszer van érvényben Csehországban.

Adózási rendszerek Csehországi cégek esetében
Német adózási információk a Facebookon
http://www.facebook.com/NemetCegalapitas.blog.hu

Minden ország esetében a legfontosabb cégalapítási tényező az adózási rendszerek. Most lehetősége van rá, hogy a facebookos értesüljön a német adózási rendszerekről, és ezeknek változásairól, valamint a cégalapítási változtatások és gazdasági hírekről is. Látogasson hozzánk rendszeresen vissza, a legfrissebb információkért.

Német adózási információk a Facebookon
Román cégek adózása, cégalapítás
http://www.facebook.com/romaniaicegalapitas

Ez a facebookos oldal, mint a címe is mutatja, a romániai cégalapítással és a cégek adózásával, könyvelésével foglalkozik. Ha valaki ezekről a témákról akar fontosabb, újabb információkat megtudni, annak érdemes ellátogatni facebookos oldalunkra. Remélem minden információt sikerül összeszednie nálunk, amire szüksége van.

Román cégek adózása, cégalapítás
Adózás a Lengyel cégalapítás után
http://www.facebook.com/pages/C%C3%A9galap%C3%ADt%C3%A1s-Lengyelorsz%C3%A1gb ...

Ha gondolkodott már a Lengyel cégalapításon, viszont nem ismeri az ország adózási rendszerét, esetleg a cégalapítási folyamatról szeretne többet megtudni, akkor olvassa el facebookos oldalunkon szereplő információkat, és tudjon meg mindent a témáról.

Adózás a Lengyel cégalapítás után
Szlovák adózás és cégalapítás
http://www.szlovakceg.hu

Szlovákia nem adóparadicsom, de a magyar adózáshoz képest sokkal jobb feltételeket nyújt egy szlovák vállalkozás és Szlovákia közelsége miatt nagyon sok magyar cég dönt úgy, hogy kiviszi vállalkozását a határon túlra. Egyes szolgáltatások és tevékenységi körök ezeket nagyon könnyen megtehetik, főleg azok amely vállalkozások nem helyhez kötöttek, ilyen például a fuvarozás, tárhelyszolgáltatás, weboldalkészítés és a webáruházak. Ha ön hasonló tevékenységet folytat és nem egy bevásárlóközpont üzletéről van szó akkor önnek nagyon nagy lehetőséget nyújthat cégünk. Vállalkozásunk vállalja az összes szlovák céggel kapcsolatos ügyintézést, gyorsan és korrektül. Szolgáltatásaink: cégalapítás, előre elkészített cégek EU adószámmal való értékesítése, könyvelés, székhelyszolgáltatás, fordítás, ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal.

Szlovák adózás és cégalapítás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 326 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 326 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11338