Egy százalék felajánlás > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egy százalék felajánlás > 15 weboldal. Kategória leírása: Egy százalék felajánlás. Ajánld fel adód 1 százalékát a katalógusunkban szereplő cégeknek.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Útmutató - Nonprofit.hu
http://www.nonprofit.hu/egyszazalek/utmutato/ado.html

Útmutató adófizetők részére - mit kell tudni a 1% felajánlásáról civil szervezetek részére.

Útmutató - Nonprofit.hu
Kinek adjuk az 1 százalékunkat?
https://www.nlcafe.hu/ezvan/20080410/kinek_adjuk_az_ado_1_szazalekunkat/

Az adó 1% forintokból sokféle, közcélt szolgáló érték képződik-képződhet. A rohanó világunkban tíz adózóból hat nem rendelkezik a felajánlható 1%-al. Az egy százalék felajánlása nem kerül semmibe, de nagyon sokat segíthetne a civil szervezetek munkájában. A következőkben olyan nonprofit szervezetekről írunk néhány sort, amelyek egész évben hasznos segítői a lakosság és környezetünk hétköznapjainak minőségivé alakításában, így méltán megérdemlik az 1%-os támogatást.

Kinek adjuk az 1 százalékunkat?
Adhat
https://adjukossze.hu/

Üdvözöljük az adományozókat és a civil szervezeteket a NIOK Alapítvány adományportálján! Oldalunkon adománykéréseket és felajánlásokat, információkat, technikai segítséget, és sok más hasznos dolgot találnak látogatóink.

Adhat
Gyermekrohamkocsi
http://www.gyermekrohamkocsi.hu/

Kérjük támogassa a gyermekrohamkocsi működését! Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány. Budapesten és környékén évente több mint 3000 gyermekhez riasztják a mentőket. Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy egy különleges Gyermekrohamkocsi elindításával segítsük az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Gyermekrohamkocsi
Tappancs Állatvédő Alapítvány
http://www.tappancs.szeged.hu

A Tappancs Állatvédő Alapítvány Tappancs Tanya állatmenhelyet tart fenn, ahol 250 kutya egyidejű ellátásáról gondoskodnak. Önkéntesekből álló állatvédelmi őrszolgálat és macskamentő csapat segíti a környék bajbajutott állatait. Munkájukat nagyrészt a adózók 1% felajnásaiból végzik. A Tappancs Tanya kutyamenhely működtetésére nem kevés anyagiak szükségesek annak ellenére, hogy egy kutyára ivartalanítással, rendszeres oltással, szükség szerinti gyógykezeléssel kb. 6000 Ft-ot költenek havonta. Minden szukát ivartalanítva adnak örökbe, és minden betegen érkező állat megkapja a szükséges ellátást.

Tappancs Állatvédő Alapítvány
Gyermekmentő alapítvány
http://www.gyermekmento.eu

Ma a világon több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben, pedig a rák az esetek többségében a megfelelő kezelésekkel teljes mértékben gyógyítható lehetne! A Gyermekmentő Alapítvány rajtuk szeretne segíteni: országszerte támogatja a beteg, illetve rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket és családjukat. A Gyermekmentő Alapítvány rajtuk szeretne segíteni: országszerte évek óta támogatja a beteg, illetve rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket és családjukat. Ajánlja fel alapítványunknak adója 1% -át mellyel életeket menthet!

Gyermekmentő alapítvány
Az egy százalék felajánlásához nem kell hősnek lenni!
http://www.nemkellhos.hu/

A honlap üzenete, hogy nem kell hősnek lenned, hiszen az adó 1%-ának felajánlásával is tevékenyen hozzájárulhatsz nemes célok megvalósulásához, az általad kiválasztott alapítvány támogatásával. Sőt, felajánlásoddal duplán segíthetsz: minden felajánlott forint után egy másik forint kerül egy közös alapba, amelyből aztán a Nemzeti Civil Alapprogramon keresztül minden civil szervezet szabadon pályázhat.

Az egy százalék felajánlásához nem kell hősnek lenni!
Adó egy százalék felajánlás - Tetalap.hu
http://www.tetalap.hu

Civil szervezetek, egyházak és kizárt szervezetek tematikus adó 1% kereső, lakhely és tevékenység szerint. Adó egy százalék fontos információk, hírek és rendelkező nyilatkozatminta letöltése.

Adó egy százalék felajánlás - Tetalap.hu
Fauna Egyesület
http://faunaalapitvany.hu/

Állatvédő, non-profit alapítvány, nem kormányzati szervezet. Modern állatvédelmi szemlélet, ismeretterjesztés, híradó. A 1989-ben alakult közhasznú szervezet, mely az élet tiszteletén alapuló társadalom kialakítása érdekében dolgozik. Akciókkal, az állatok és állatbarát emberek érdekeinek érvényesítésével és oktatással foglalkozik országszerte.

Fauna Egyesület
Elveszett Állatok Alapítvány
http://elveszettallatok.hu/

Elveszett Állatok Alapítvány Alapítványunk 2004-ben alakult Budapesten, Dr. Varga József állatorvos kezdeményezésére és vezetésével. Fő feladatunk az elárvult, sérült, beteg, segítségre szoruló, hátrányos helyzetű, elesett, kidobott, gazdátlan állatok magas szintű gyógykezelése, szocializálása, rehabilitációja és végül szerető, őket tisztességesen ellátó gazdához juttatása. Annak érdekében, hogy folytathassuk egyre szerteágazóbb munkánkat, kérnénk segítségüket személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával (Adószámunk: 18113633-1-41).

Elveszett Állatok Alapítvány
Bohóc doktorok segítése adó 1%-al
http://bohocdoktorok.hu

A Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos programokat szervezzen beteg, sérült gyermekek számára, országosan. A helyszínek a kórházak gyermekosztályai. Székhelye: 1149 Budapest, Handzsár u. 12. FB nyilvántartási szám: 5931. Adószám: 18153505-1-42. Az alapítvány tagjai önkéntesen végzik a feladatokat. A kórházak szakorvosainak referencia leveleiben forgalmazott sorok, a gyermekektől kapott képeslapok, a szülőktől kapott levelek igazolják a tevékenységük hasznosságát. Az adó 1% felajánlások összegét a technikai eszközök és az ajándékok megvásárlására, az üzemeltetési és szervezési költségek fedezésére fordítjuk. Minden támogatónknak a felajánlását és egyéb közreműködését köszönjük!

Bohóc doktorok segítése adó 1%-al
Szja 1 százalék felajánlással Ön is tehet a gyermekekért
http://www.pirosorr.hu/ado-1-szazalek/

Az adó 1 százalékának felajánlásával Ön is rengeteget adhat ahhoz, hogy a bohócdoktorok több és több beteg gyermekhez juttathassák el a nevetés gyógyító erejét! Az szja 1 százalékról való rendelkezés az adózónak semmi pénzébe nem kerül, csupán egy néhány perces procedúra az egész. Az alapítványnak viszont óriási segítség! Az egy százalék felajánlásnak 2 variációja van, amiket pontosan elolvashat a honlapon. Továbbá akár adomány formájában is segítheti a bohócdoktorokat! Az 1 százalék felajánlás igazán derék dolog, szóval éljen vele Ön is!

Szja 1 százalék felajánlással Ön is tehet a gyermekekért
Az cikkben Miha Tamás: Az embert kell megszólítani
http://www.marketinginfo.hu/hirek/article.php?id=19282

Az egyes embert kell megszólítania a civilkommunikációnak! Ha megnézi a linket, egy interjút találhat Miha Tamással a civilszervezetekről. Miha Tamás a Human Dialog Kft. (korábban SAZ Dialog Agentur Kft.) ügyvezetője szerint egy alapítvány bázisát magánemberek jelentik, ám cégeknél is emberek hozzák meg a döntéseket, így őket kell meggyőzni arról, hogy megfelelő csoportokat támogassanak - ezt mondja Miha Tamás, az adományszervezéssel foglalkozó Human Dialog ügyvezetője.

Az cikkben Miha Tamás: Az embert kell megszólítani
Éles verseny az 1 százalékokért
http://orientpress.hu/83022

Beszélgetés Miha Tamással a társadalmi szervezetek civil finanszírozásáról. Miha Tamás úgy nyilatkozott, hogy okosan összerakott kampánnyal az egyházak is képesek megszólítani az adózókat. Az utolsó két év összehasonlításában az alapítványi oldalon hét százalékkal többen ajánlották fel az 1%-ot, de a válság miatt kevesebb jutott a civil szervezeteknek. Pedig a kampányok egyre profibbak. Miha Tamás szerint a válság és az szja-csökkenés miatt valószínűleg egy darabig még kevesebb összeggel számolhatnak a kedvezményezettek.

Éles verseny az 1 százalékokért
Ajánlja adója 1%-át a HEROSZ állatmenhelyeknek
http://www.herosz.hu/hogyan-segithet/

A HEROSZ (Hermann Ottó Állat- és Természetvédő Egyesület ) kiemelt céljai között szerepel a bajba jutott állatok segítése, melynek keretében 7 telephelyünkön közel 1000 állatról gondoskodunk. Kérjük adója 1%-ának felajánlásával segítse életmenő munkánkat.

Ajánlja adója 1%-át a HEROSZ állatmenhelyeknek
Hirdetések
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 298 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10439