Adózással kapcsolatos információk > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adózással kapcsolatos információk > 18 weboldal. Kategória leírása: Adóval, adózással kapcsolatos hasznos információk gyűjteménye.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Teáor számok
http://www.teaorszamok.hu/

A gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszere.

Teáor számok
Fordított ÁFA, fordított adózás, számlázás tudnivalók
https://www.naturasoft.hu/forditott_afa_adozas.php

A honlapon részletes, közérthető információkat olvashatnak az érdeklődők a fordított adózás, fordított ÁFA témakörében, és mivel sokszor probléma a gépi számlázás esetében a megfelelő fordított ÁFA kezelés, így arra is ajánl alkalmas megoldást.

Fordított ÁFA, fordított adózás, számlázás tudnivalók
Nettó bér kalkulátor
https://www.nettober.com/

2009. január 1-től érvényes bérkalkulátor. nettober.com oldalán.

Nettó bér kalkulátor
Bérkalkulátor
https://www.hrportal.hu/berkalkulator_2016.html

HR Portál - minden a munka világából. Bruttó-nettó bér kiszámítása.

Bérkalkulátor
Hivatalos gépjárműértékbecslés, értékmeghatározás
http://www.gepjarmuertekbecsles.hu

Gépjárművek, munkagépek hivatalos igazságügyi szakértői orgalmi értékbecslése

Hivatalos gépjárműértékbecslés, értékmeghatározás
Sikeres.hu - Ahol a siker születik
http://sikeres.hu/

A sikeres.hu egy olyan mikro- és kisvállalkozásokat megcélzó weboldal, ami a vállalkozók napi munkája során felmerülő kérdések megoldásában nyújt segítséget.

Sikeres.hu - Ahol a siker születik
Offshore cégalapítás,bank
http://offshore-ceg.net

Manapság sajnos elterjedt tévhit, hogy az offshore cégek illegális formában működnek, az offshore cégalapítás nem legális formája az adóoptimalizálásnak. Sokan az offshore hallatán a pénzmosásra asszociálnak. Az adóterhek lecsökkentése az Ön érdeke, nem azoké, akik Ön helyett akarják elkölteni a pénzét. Logikus, hogy Ők az offshore cégalapítás ellen vannak. Nem is lehetne jobb szemléltetése az Offshore legalitásának bizonyítására, mint az, hogy az USA-ban és az EU-ban is lehet legálisan ilyen státussal bíró céget alapítani.

Offshore cégalapítás,bank
Innováció.eu Innovációs járulék központ
http://www.innovacio.eu

Takarítsa meg az innovációs járulékot, mi segítünk ebben. Közepes, és nagy vállalatok részére adunk jutalék alapú járulék megtakarító tanácsadást, és teljes megoldást. Nem veszíthet, csak nyerhet.

Innováció.eu Innovációs járulék központ
Transzferár Teszt - Felkészült mindenre?
http://taxrevolutions.hu/

Transzferár Teszt - Mérje fel tudását, hogy elkerülje a veszélyhelyzeteket és támogatáshoz jusson a döntéshozatalban! Kik a kapcsolt vállalkozások? Vállalkozása transzferár-kötelezett? Kivel készíttesse el transzferár dokumentációit? Minden ügylet felmérésre került? Mikor lehet egyszerűsített nyilvántartást készíteni? Bónusz! Ingyen letölthető tanulmány, mely 10 adócsökkentő megoldást tartalmaz vállalkozások számára! Transzferár nyilvántartások készítése, ellenőrzése - Transzferár oktatás, segítségnyújtás Tax Revolutions Kft. www.taxrevolutions.hu 36.20.99.28.772

Transzferár Teszt - Felkészült mindenre?
Adókedvezmény - Cafeteria - adokedvezmenyek.hu
http://www.adokedvezmenyek.hu/

Hasznos tanácsok, olvasnivalók az adózásról és különböző adókedvezményekről. Tanáccsal szolgálhatunk cégeknek, családoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Számos megoldást olvashat kafetéria juttatásokról és különböző adóoptimalizációs tanáccsal is szolgálhatunk egy személyes kapcsolatfelvétel után. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy testre szabhassuk ön vagy cége adóköltségeit.

Adókedvezmény - Cafeteria - adokedvezmenyek.hu
Online pénztárgépek hitelre is
http://www.optpenztargep.hu/

www.optpenztargep.hu - Minőségi online kasszák és pénztárgépek. Váltson minél hamarabb, még augusztus 15. előtt. Rendeljen pénztárgépet online!

Online pénztárgépek hitelre is
Árindex Kft
http://www.arindex.hu

Az árindex Kft feladatául tűzte ki hogy segít a vállalkozásoknak eligazodni a pénzügyekben és utat mutat a leginkább gazdaságos megoldások megtalálásához. Profilunk pénzügyi tanácsadás, pályázatírás, kiadáscsökkentés.

Árindex Kft
Környezetvédelmi termékdíj a számlán
http://www.naturasoft.hu/kornyezetvedelmi_termekdij.php

A környezetvédelmi termékdíj egy nagyon komplikált jogszabályi halmazt képez, mely nehezen értelmezhető és könnyen kapható a nem megfelelő alkalmazás során több százezres bírság is. Ennek elkerülésére a számlázáshoz köthetően egy mindenki számára könnyen érthető leírást készítettünk, illetve egy gyorsan és egyszerűen kezelhető szoftverrel megoldható a kimenő számlák automatikus termékdíj kezelése is a hatályos jogszabályi szövegezéssel és az aktuális összegek feltüntetésével. Vagy akár a bejövő számlák termékdíj nyilvántartása is, így a cég naprakész és teljes körű információkat kaphat a termékdíjakról a bevallásokhoz is.

Környezetvédelmi termékdíj a számlán
Pénztárgép csere, pénztárgép NAV bekötés
http://www.sam4s-penztargep.hu/jogszabalyok/online-penztargep-tudnivalok

Pénztárgép csere illetve pénztárgép NAV bekötés szükséges legkésőbb szeptember 1-ig. Fejlesztőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a korábban vásárolt pénztárgépek továbbra is használhatóak legyenek, és a törvényváltozás a lehető legkisebb áldozatot követelje az ügyfeleinktől!

Pénztárgép csere, pénztárgép NAV bekötés
EURO Pályázat
http://www.europalyazat.hu

Pályázatírás, pályázati tanácsadás felsőfokon az EURO Pályázat Kft. jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az EU-s pályázatok terén.

EURO Pályázat
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 326 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 326 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11338