Adóhivatalok > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adóhivatalok > 8 weboldal. Kategória leírása: Adóhivatal: Adózással kapcsolatos hivatalok, szervezetek.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A NAV hivatalos oldala
http://www.nav.gov.hu/

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapja. Adózási információk, elektronikus adóbevallás, letölthető dokumentumok, on-line kalkulátorok.

A NAV hivatalos oldala
Magyarország.hu
https://magyarorszag.hu/

Magyarország.hu - Kormányzati portál. Ügyfélszolgálat az interneten.

Magyarország.hu
Pénzügyminisztérium
http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium

Kormányzati portál - Pénzügyminisztérium. A minisztérium története, vezetői, működése és felépítése. Költségvetési adatok, hatályos jogszabályok és jogszabály-tervezetek.

Pénzügyminisztérium
Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság
http://www.onyf.hu/

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság hivatalos honlapja. 1132 Budapest, Visegrádi u. 49.

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság
Magyar Államkincstár
http://www.allamkincstar.gov.hu/

A Magyar Államkincstár hivatalos honlapja. Önálló jogi személyiséggel rendelkező, országos hatáskörű, önállóan gazdálkodó, központi költségvetési szerv, amely a pénzügyminiszter szakmai, törvényességi és költségvetési felügyelete alatt áll. A Kincstár felelős az állami költségvetés végrehajtása során a finanszírozásért, a pénzforgalomért és az elszámolásokért, továbbá meghatározott adatszolgáltatásokért, a készpénz-, deficit- és államadósság-menedzselésért, valamint az állam által vállalt garanciák, és az általa nyújtott hitelek részletes nyilvántartásáért és kezeléséért.

Magyar Államkincstár
Országos Egészségbiztosítási Pénztár
http://www.oep.hu/

A Kormány irányítása alatt álló országos hatáskörű, központi államigazgatási szerv, amely a társadalombiztosítás központi hivatali szerveként az Egészségbiztosítási Alap kezelését végzi. Az oep.hu naprakész, hasznos információk közreadásával igyekszik átfogó tájékoztatással szolgálni mind a lakosság, mind pedig az egészségügyi szolgáltatók felé, információt, segítséget adni a felmerült problémák megoldásához.

Országos Egészségbiztosítási Pénztár
Pszáf
http://felugyelet.mnb.hu/

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.

Pszáf
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
http://www.bkik.hu/

A gazdasági kamarák legfontosabb hivatása, feladata és hagyományos szerepe, hogy a piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel, előrejelzésekkel, javaslatokkal, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítésével, jogi-, számviteli-, közgazdasági-, adó- és egyéb tanácsadással hatékonyan segítsék tagjaikat, a gazdasági élet szereplőit. Különösen időszerű ez napjainkban Magyarországon, a közelgő EU-csatlakozás idején.

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Hirdetések
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 296 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 296 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10437