Adó, adószakértő oktatás > Adó - adózás 2018

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adó, adószakértő oktatás > 14 weboldal. Kategória leírása: Adó, adószakértő oktatás, adózással kapcsolatos oktatás, szakképzés.

ado.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pénzügy, adó, számvitel képzések-Számalk ZRT
http://www.tanfolyam-kepzes.hu

Tanuljon Közép-Európa legnagyobb magán-oktatási intézményében. 40 éves oktatási tapasztalat. Kiemelt képzéseink: mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi-számviteli ügyintéző.

Pénzügy, adó, számvitel képzések-Számalk ZRT
Penta Unió Oktatási Centrum
https://www.penta.hu/

A szakmai képzésekben nagy tapasztalattal rendelkező intézményünk - kitűnő szakemberekkel - immár több, mint 16 éve folyamatosan szolgálja a hallgatók érdekeit és végzi szakmai felkészítésüket az ország kilenc nagyvárosában.

Penta Unió Oktatási Centrum
Adótanácsadó tanfolyam Soter-Line
http://www.soterline.hu/adotanacsado

Az adótanácsadó képzés óraszáma 256 óra Az adótanácsadó képzés helyszíne Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál) Az adótanácsadó képzés tervezett kezdés 2011. március 7. hétfő, szerda 2011. március 26. szombat Az adótanácsadó tanfolyam időtartama heti 2 x, H,Sz (17.00-20.30), v. szombat (8.30-14.30)

Adótanácsadó tanfolyam Soter-Line
Nemes könyvelőiskola
http://www.konyvelosuli.hu/

Egy Iskola, amely Érted tevékenykedik, hogy Neked nyújtson minőségi szolgáltatást, ahol az alapoktól a gyakorlat megszerzéséig Veled vagyunk! Ne feledd! Mi nem csupán oktatunk, könyvelni is megtanítunk!

Nemes könyvelőiskola
Pallas 70
https://www.pallas70.hu/

Pallas 70 Oktatási és Vizsgaközpont. Számviteli, személyügyi, kereskedelmi, TB és bérügyi képzések.

Pallas 70
Adótanácsadó tanfolyam, képzés
https://www.efeb.hu/felnottkepzes/adotanacsado-tanfolyam-okj-kepzes

Adótanácsadó tanfolyamunkon a szakma nagyjaitól szerezheti meg azt a tudást, amivel egy jó adótanácsadó rendelkezhet. Az adótanácsadó tanfolyam elvégzését követően az EFEB segít az elhelyezkedésben! A képzés keretei között adótanácsadó tanfolyamunk hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk ingyenesen! Az adótanácsadó képzést a hallgató 89%-a teljesítette sikeresen 2010-ben. http://www.efeb.hu/felnottkepzes/adotanacsado_kepzes A tanfolyam elvégzésére is vonatkozik az árgaranciánk, mivel Budapesten nem talál ennél versenyképesebb áron adótanácsadó képzést!

Adótanácsadó tanfolyam, képzés
NovoSchool
http://www.novoschool.hu/

Adótanácsadó képzés. Az adótanácsadó a pénzügyi-igazgatási területen valamennyi adókötelezettséggel összefüggő ellenőrzési, vezetési feladatkört ellátja, továbbá a költségvetéssel kapcsolatos bevallásokat elkészíti és ellenjegyzi.

NovoSchool
Felsőfokú szakképesítés - Adótanácsadó
http://adotanacsado-kepzes.com

Az adótanácsadó szakma a könyvelői-könyvvizsgálói szakmákhoz viszonyítva még nem telített. Az adótanácsadó szakképesítéssel lehetősége nyílik – bizonyos szakmai tapasztalattal – az okleveles adószakértő szakképzés megkezdésére.

Felsőfokú szakképesítés - Adótanácsadó
Felnőttképzés a nexONEDU-ban
https://nexon.hu/akademia

Bérszámfejtő, ügyviteli, könyvelői és egyéb piacképes képzések a nexONEDU felnőttképzési kínálatában.

Felnőttképzés a nexONEDU-ban
System Media adójógi konferenciák
https://systemmedia.hu/

A konferenciáink és szakmai továbbképzések aktuális témája az adó, áfa és munkajog, közbeszerzés, cafeteria, szakképzési hozzájárulás, környezetvédelmi termékdíj, adósságkezelés és mindaz, amivel egy valóban kompetens pénzügyi vezető és gazdasági vezető, könyvelő a mindennapi munkája során szembesülhet. Előadóink a szakma reprezentánsai, az APEH vezető tisztségviselői, minisztériumok, és szakkamarák avatott tisztségviselői, maguk a jogalkotók. Kedvezményes áron választhatja a mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzéseinket vállalkozási és államháztartási szakirányon. www.systemmedia.hu Tel.: 1/220-0363

System Media adójógi konferenciák
Online számvitel tanfolyam
http://www.szamvitelsuli.com

Ha szeretnél otthon tanulni a számvitel vizsgára, de még nem találtál felkészítőt, akkor a számvitelsulit Neked találták ki! Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Miben kínál mást neked ez a honlap? Tudást kapsz! Ha folyamatosan olvasod a blogot, a hírlevelet, egyre több információ birtokába jutsz, komplex számvitel ismeretekre teszel szert (számvitel elmélet, magyarázat, példák segítségével).

Online számvitel tanfolyam
Okleveles nemzetközi adószakértő képzés Soter-Line
http://www.soterline.hu/okleveles-nemzetkoziado-szakerto-kepzes

Az okleveles nemzetközi adószakértő képzés időtartama 180 óra. Az okleveles nemzetközi adószakértő képzés helyszíne Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál) Az okleveles nemzetközi adószakértő képzés tervezett kezdése szeptember 24. (szombat), időtartama minden 2. héten szombat (08.30-14.30)

Okleveles nemzetközi adószakértő képzés Soter-Line
Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam Soter-Line
http://www.soterline.hu/penzugyi-szamviteli-ugyintezo

A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés óraszáma 224 óra A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés helyszíne Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál) Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés következő kezdési időpontja április 11. (hétfő-szerda) március 26. (szombat) BIZTOSAN INDUL április 9. (péntek)

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam Soter-Line
Mérlegképes könyvelő - OKJ bizonyítvány
https://kotk.hu/okj-kepzesek/vallalkozasi-merlegkepes-konyvelo

Szerezd meg nálunk mérlegképes könyvelő szakmádat és kezdj új életet! Felkészült, türelmes és gyakorlott tanárainktól minden tudást és figyelmet megkapsz, ahhoz, hogy a képzés végén sikeres vizsgát tehess! Tanfolyamunkat hétköznap esténként tartjuk, hogy munka mellett is könnyedén megoldható legyen az órákon való részvétel! További részletekért érdeklődj budapesti iskolánkban vagy telefonon!

Mérlegképes könyvelő - OKJ bizonyítvány
Hirdetések
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 296 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 296 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10437