Top 40 legújabb link > Adó - adózás 2018

Szponzorált linkek
Libra online számla adatszolgáltató rendszer
https://libra.hu/libra-online-szamla/

Valós idejű automatizált online adatszolgáltatást kínál a Libra Online Számla, mellyel a vállalkozásnak nem kell többé papír alapú számlákat használnia, mert a jogszabályoknak megfelelő, elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott elektronikus számla kibocsátása egyszerű és költséghatékony.

Libra online számla adatszolgáltató rendszer
CRM ügyfélkapcsolat kezelés - Cosmo Consult
https://www.cosmoconsult.hu/megoldasok/microsoft-dynamics-crm-rendszer-ugyfe ...

Visszakereshető, teljes ügyfélkapcsolat kezelését biztosító Microsoft Dynamics CRM szoftvereink elérhetőek felhő alapú verzióban, a Cosmo Consultnál. Célunk a vállalatok sikeressé tétele a legmodernebb Microsoft technológiák és trendek használatával, tegye elégedetté Ön is ügyfeleit velünk!

CRM ügyfélkapcsolat kezelés - Cosmo Consult
Csehsro, cseh cégalapítás és üzleti szolgáltatások
http://www.csehsro.hu

Csapatunk a www.csehsro.hu Komárnoi irodával, Varga Ferenc vezetésével 2015 óta biztosít hatékony megoldásokat ügyfeleink részére a következő témakörökben: kiszámítható időn belüli cseh cég alapítása, cseh cég könyvelése, valamint gépjármű Csehországban történő forgalomba helyezése. Saját komárnói könyvelővel, valamint cseh jogász és közjegyző közreműködésével garantáljuk a teljes körű szolgáltatást, valamint a zökkenőmentes gyors és garantált ügyintézést.

Csehsro, cseh cégalapítás és üzleti szolgáltatások
Varga Könyvelőiroda
https://vargakonyveloiroda.hu/

Tapasztalt könyvelő Budapesten és vonzsákörezetében, akár háztól-házig szolgáltatással egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év könyvelői pozícióban szerzett munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kisebb méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom! További információkért és elérhetőségeimért kérem látogasson el folyamatosan frissülő weboldalamra.

Varga Könyvelőiroda
TB ügyintézés - vtsoft.hu
https://vtsoft.hu/outsourcing/

A TB ügyintézés sok vállalat számára okoz nehézséget a megnövekedett adminisztráció és a lekötött kapacitás miatt. A közép- és nagyvállalatok számára elérhető outsourcing szolgáltatásunk keretében mi levesszük ezt a terhet a válláról. Professzionális és tapasztalt ügyintézőink teljes körűen látják el feladatukat a betegségi és anyasági ellátások elszámolásától a levonások kiszámításáig. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy elegendő ideje maradjon a főbb feladatokra – keressen minket bizalommal!

TB ügyintézés - vtsoft.hu
Memolux.hu - Könyvelő Budapesten
https://www.memolux.hu/

Memolux kft. – Több mint 30 éves tapasztalat a számvitelben! Olyan számviteli, bérszámfejtési és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást keres, mely hosszú távú együttműködést, profi szakma hozzáállást és megbízhatóságot garantál Ön és cége számára? Ne keresse tovább! A Memolux Kft. gazdasági adminisztráció teljes területét látja el közel 60 munkatárs közreműködésével, 250 ügyfél részére. Cégünk 1989 óta a magyar piac meghatározó szereplője. Amennyiben egy profi csapat pénzügyi szolgáltatásaira lenne szüksége, keressen minket fel még ma!

Memolux.hu - Könyvelő Budapesten
Könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás Budapesten
https://www.berko-account.hu

Vállaljuk egyéni vállalkozók, betéti társaságok és korlátolt felelősségű társaságok teljeskörű könyvelését, bérszámfejtést, TB- és munkaügyi ügyintézést, adótanácsadást, bevallások készítését, adatszolgáltatást.

Könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás Budapesten
Logosz cégalapítás
https://logoszcegcsoport.hu/cegalapitas-budapest/kft-alapitas

A cégalapítás nem is olyan nehéz, átláthatatlan, bonyolult, ha az ember szakértőktől kér segítséget. A cégügyekkel foglalkozó irodákban arra nyílik lehetősége a kezdő vállalkozóknak, hogy könyvelői és ügyvédi tanácsadással alapítson céget. Fontos, hogy gazdasági, és jogi ismeretekkel rendelkezzünk a cégalapítás előtt, vagy ha számunkra túl átláthatatlan ez az egész rendszer, akkor szakemberek véleményét kérjük ki. Egy ilyen tanácsadás sokba kerülhet, viszont hogyha egy erre specializálódott céghez fordulunk, sokkal kedvezőbb áron kaphatunk minden igényt kielégítő tanácsadást, ráadásul a szakemberek segítenek a cégforma kiválasztásában is.

Logosz cégalapítás
Vállalkozásalapítás Németországban
http://ressler-office.com/

Adótanácsadás, vállalkozások alapítása, székhelyszolgáltatás a Ku.Co tanácsadó Kft-nél. Ha Németországban szeretne terjeszkedni, akkor irodánk magyarul is beszélő szakemberei minden támogatást megadnak ügyfeleinknek, hogy lehetővé tegyük azok gyors vállalkozásalapítását, továbbá ingyenes adótanácsadással várjuk ügyfeleinket, és magyarul beszélő könyvelőt biztosítunk a magyar klienseinknek.

Vállalkozásalapítás Németországban
Mérlegképes könyvelő - OKJ bizonyítvány
https://kotk.hu/okj-kepzesek/vallalkozasi-merlegkepes-konyvelo

Szerezd meg nálunk mérlegképes könyvelő szakmádat és kezdj új életet! Felkészült, türelmes és gyakorlott tanárainktól minden tudást és figyelmet megkapsz, ahhoz, hogy a képzés végén sikeres vizsgát tehess! Tanfolyamunkat hétköznap esténként tartjuk, hogy munka mellett is könnyedén megoldható legyen az órákon való részvétel! További részletekért érdeklődj budapesti iskolánkban vagy telefonon!

Mérlegképes könyvelő - OKJ bizonyítvány
Online Adótanácsadás
https://www.online-adotanacsadas.hu/

Adótanácsadás a lehető legegyszerűbben és legpontosabban. Forduljon hozzánk, ha adóügyi kérdése van és válaszunkat NAV állásfoglalással alátámasztva biztosítjuk Önnek! Célunk, hogy olyan adózási tudásbázist biztosítsunk a kisebb piaci cszereplőknek is, melyet a multinacionális vállalatok haisználnak adóügyeikben. Tegyen minket próbára, ha adótanácsadásra van szüksége!

Online Adótanácsadás
Német cégalapítás
http://www.cegalapitasnemetorszagban.hu/

A németországi cégalapítás útvesztőjében szükségünk lehet arra, hogy valaki segítsen eligazodni a követelmények tengerében. A cégalapítási szolgáltatás amit a weboldal nyújt, nem csak a papírmunkában segít, de a nyelvi akadályok leküzdésében is támogatást nyújt.

Német cégalapítás
Teljes körű könyvelés, adótanácsadás - Érd
http://konyveloiroda.org/

Érdi könyvelőirodánk a könyvelés mellett vállal könyvvizsgálatot, adótanácsadást, bérszámfejtést is. Nyugodt szívvel ránk bízhatja vállalkozása pénzügyeit, tapasztalt munkatársaink precízen, megbízhatóan dolgoznak, rövid határidőre is! Segítségére leszünk, hogy cége jelentős mértékben tudja csökkenteni adó- és közteherviselési kötelezettségeit. Az ország bármely pontjáról várjuk leendő ügyfeleinket! Hívjon minket még ma!

Teljes körű könyvelés, adótanácsadás - Érd
Konzulens Könyvelő, Bérszámfejtő és Adótanácsadó Iroda
https://www.fehervari-konyvelo.hu/

Konzulens Könyvelő, Bérszámfejtő és Adótanácsadó Iroda. Könyvelés közepes és kisvállalkozások részére. Figyelünk Önre! Bízza ránk könyvelését, ha nagy tapasztalatra épülő, korrekt ügyintézést és tanácsadást szeretne! Az elmúlt 12 év tapasztalataival és megbízható, precíz munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Jelenleg 60 ügyfelünk megbízásainak teszünk eleget. Bizalmuknak köszönhetően nagy tapasztalatra tettünk szert az ipari termelés, szakértői szolgáltatások és őstermelői tevékenységet folytatók könyvelése, bérszámfejtése és adótanácsadása terén.

Konzulens Könyvelő, Bérszámfejtő és Adótanácsadó Iroda
Branko könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás
http://www.branko.hu/

Tegye hatékonyabbá vállalkozását tapasztalt könyvelőink segítségével! A teljes körű munkajogi- és adótanácsadás, valamint bérszámfejtés mellett HR outsourcinggal is foglalkozunk - támogatásunkkal megtalálhatja az ideális munkatársakat! Felkészült szakembereink optimális cafeteria-rendszert építenek ki cégének, mellyel jelentősen csökkentheti adóterheit! Új vállalkozás indításán gondolkodik? Velünk zökkenőmentessé teheti a kezdést! Segítünk eligazodni a bonyolult pénzügyi és jogi kérdések világában, keressen minket!

Branko könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás
Német cég adózása, németországi cégalapítás
http://www.cegalapitasnemetorszagban.hu/konyveles.html

Németországi cégalapításon gondolkodik vagy már meglévő német cégének szeretné, ha könyvelése, adózása gördülékenyen, minden törvényi előírásnak megfelelően működjön? Bízza meg cégünket német cégalapítással, német cég könyvelésével és bízza cégügyeit hozzáértő szakemberekre! Nyelvi problémák nem lesznek , mivel magyar származású szakemberekkel állunk az Ön és cége rendelkezésére! Keressen bennünket bizalommal!

Német cég adózása, németországi cégalapítás
InnVoice online számlázó program
http://www.szamlazovalaszto.hu/innvoice-egy-baratsagos-online-szamlazo

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

InnVoice online számlázó program
Adómentes, kedvezményes cafetéria - Sponzorem
http://www.sponsorem.hu/munkaltatoknak/beren-kivuli-juttatasok-adomentesen

Cafetéria változás - reformok a dolgozói juttatások területén. Tudta, hogy a béren kívüli juttatások többsége adó-és járulékmentes? Végre búcsút inthet a juttatások adózásának! Döntsön az adómentes cafeteria kártya mellett, csökkentse vállalkozása kiadásait 15%-kal! Alkalmazottainak kitartó munkáját adómentes juttatások felhasználásával is megköszönheti. Az online cafetéria 40%-kal olcsóbb, mint a béremelés! Költséghatékony cafeteria juttatások a Sponsoremnél. Velünk a béren kívüli juttatás bevezetése gyerekjáték lesz!

Adómentes, kedvezményes cafetéria - Sponzorem
Ecoexp könyvelő iroda - Könyvelés Budapesten
http://www.konyveles-garanciaval.hu/

Budapesti cégek részére vállalunk könyvelést. Megtervezzük vállalata jövő évi működését. Gazdálkodási tervet készítünk hozzá. Optimalizáljuk üzleti folyamatait a gazdálkodási tervhez. Riportokkal elemezzük, hogy sikerüljön tartani a tervet.

Ecoexp könyvelő iroda - Könyvelés Budapesten
TILEA Tanácsadó Kft. - Nemzetközi adótanácsadás
http://tilea.hu/

Vállalatunknál elsősorban multinacionális nagyvállalatok és nemzetközi környezetben dolgozók teljes körű adótanácsadásával és professzionális transzferár nyilvántartások készítésével foglalkozunk. Adószakértői feladataink mellett, rendszeresen publikálunk neves szakmai lapokban, illetve havi szinten több konferenciát tartunk a legkülönbözőbb adózási és számviteli aktualitásokat illetően. Társaságunknál igazságügyi adószakértői feladatokat is kezelünk, ezért adóügyekkel kapcsolatban adóhatósági és bírósági képviseletet is ellátunk.

TILEA Tanácsadó Kft. - Nemzetközi adótanácsadás
Adóbevallás elkészítése
http://sthmetalkft.hu/szolgaltatasok/adobevallas/

Adóbevallás elkészítése budapesti vagy dunaújvárosi könyvelő irodánkban gyorsan, precízen és kedvező árakon. Bízza ránk a munkát és ne bajlódjon otthon az adóbevallása elkészítésével! Cégünk további szolgáltatásokat kínál kis és közép vállalkozások részére.

Adóbevallás elkészítése
Könyvelőiroda Budapest 5. kerület
http://laurusm.hu/

A Laurus Magyarország Kft. egy budapesti könyvelőiroda, amely konkurenseitől eltérően valamennyi hétköznapi és extra igényeket figyelembe vevő pénzügyi szolgáltatásokat végez. Segíti ügyfeleit abban, hogy ne csupán az általános könyvelések legyenek kézben tartva, hanem a mindennapi üzleti életben szükséges hátteret is biztosítson megbízóinak. Ilyen szolgáltatásai közé tartozik a teljes dokumentumkezelés (akár távolról IS), az adótanácsadás, vagy a jogi támogatás. A Laurusnál tehát nem az általános könyvelési feladatok vannak csupán, hanem számos kiegészítő tevékenység is.

Könyvelőiroda Budapest 5. kerület
Szlovák adózás és cégalapítás
http://www.szlovakceg.hu

Szlovákia nem adóparadicsom, de a magyar adózáshoz képest sokkal jobb feltételeket nyújt egy szlovák vállalkozás és Szlovákia közelsége miatt nagyon sok magyar cég dönt úgy, hogy kiviszi vállalkozását a határon túlra. Egyes szolgáltatások és tevékenységi körök ezeket nagyon könnyen megtehetik, főleg azok amely vállalkozások nem helyhez kötöttek, ilyen például a fuvarozás, tárhelyszolgáltatás, weboldalkészítés és a webáruházak. Ha ön hasonló tevékenységet folytat és nem egy bevásárlóközpont üzletéről van szó akkor önnek nagyon nagy lehetőséget nyújthat cégünk. Vállalkozásunk vállalja az összes szlovák céggel kapcsolatos ügyintézést, gyorsan és korrektül. Szolgáltatásaink: cégalapítás, előre elkészített cégek EU adószámmal való értékesítése, könyvelés, székhelyszolgáltatás, fordítás, ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal.

Szlovák adózás és cégalapítás
Global könyvelés Miskolc
http://www.globalkonyveles.hu/

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési, számviteli szolgáltatást nyújt újonnan alakult és már működő gazdasági társaságok részére. Regisztrált mérlegképes könyvelőink többéves tapasztalattal, aprólékos gondossággal végzik a főkönyvi könyvelést, készítik el a beszámolót. Elsődleges szempont a precíz, jogszabályoknak megfelelő könyvelés, és a határidők pontos betartása.

Global könyvelés Miskolc
Tatabánya - Könyvelő helyben-távban
http://helyben-tavban.hu/

A Helyben-Távban Könyvelőiroda tatabányai székhellyel várja társaságok, egyesületek és alapítványok jelentkezését. Fő tevékenységünk a hagyományos könyvelés, adótanácsadás. A könyvelő szolgáltatást kiegészíti a dokumentumkezelő rendszer használata, mely minden könyvelést igénylő ügyfelünk részére elérhető.

Tatabánya - Könyvelő helyben-távban
Könyvelő iroda Budapest
http://konyvelescenter.hu/konyvelo-iroda-budapest

Ha az Ön, illetve a cége igényeire szabott, hozzáértő, megbízható könyvelést szeretne, itt megtalálja! Nálunk előzetes egyeztetés nélkül, egyszerűen hozzáférhet a könyveléséhez. Bármilyen adatot lehívhat webes felületünkről, amely egyszerűen kezelhető és átlátható. A könyveléshez szükséges iratokat, adatokat szintén elküldheti online, de az is lehetséges, hogy havonta egyszer a telephelyén, személyesen adja ide őket. Ha azt szeretné, hogy a könyveléshez szükséges iratok ne kerüljenek ki a cégétől, „házhoz megyünk”, és helyben végezzük a könyvelést.

Könyvelő iroda Budapest
Könyvelőiroda Budapest, 11. kerület - Balance Kft.
http://balancekft.hu/

Megbízható könyvelő iroda Budapesten? Válassza a Balance Kft-t! Több évtizedes könyvelői tapasztalattal rendelkezünk. Kollégáinkat folyamatosan képezzük, hogy szolgáltatásunk mindig megfeleljen a kor legújabb kihívásainak. Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat? Bízza felelősségbiztosítással dolgozó, gyakorlott, több száz céget tömörítő ügyfélkörrel rendelkező kollégáinkra! ISO 9001-2008 minősítéssel rendelkezünk, elérhető áron, precízen végezzünk munkánkat. Könyvelés? Hozza egyensúlyba velünk!

Könyvelőiroda Budapest, 11. kerület - Balance Kft.
Sudoku Pro számlázó program
http://mav-it.hu/sudoku

A Sudoku Pro egy innovatív komplex webes számlázó program, amely erőssége az ismétlődő számlák kiállítása, a precíz kamatszámítás és az egyedi díjbekérő rendszer. A Sudoku számlázó program képes "hagyományos" számlák kiállítására és emailben küldésére (távnyomtatás), devizaszámlák előállítására is (utóbbinál devizánként megadható bankszámlaszámmal).

Sudoku Pro számlázó program
Könyvelőiroda Budapest XIII. kerületében
http://www.rcg-account.hu

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelési-, számviteli szolgáltatást, bérszámfejtést, cégalapítás esetén tanácsadást és a már működő cégek számára adó tanácsadást kínál – kezdő és már működő családi-, kis- és középvállalkozások számára – számviteli kötelezettségeik teljesítéséhez. Könyvelőiroda Budapest? Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületében található meg irodánk a XIII. kerületben ami könnyen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel. Természetesen a közelben parkolási lehetőség is található.

Könyvelőiroda Budapest XIII. kerületében
XVII. kerület/ Pécel könyvelés
http://www.shkonyveles.hu

Nincs megelégedve jelenlegi könyvelőjével? Váltani szeretne? Spóroljon a könyvelő váltáson! Vállaljuk most alakuló és már működő mikro-, kis- és közepes vállalkozások, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások teljeskörű könyvelését. Személyes konzultáció - testre szabott árak, induló vállalkozásoknak kedvezménnyel! Kérésre a könyvelési anyagokért házhoz megyünk! Önre mindig van időnk! Minőségi könyvelés megfizethető áron a XVII. kerületben és Pécelen is az SH Könyvelő Irodában!

XVII. kerület/ Pécel könyvelés
Adócsökkentett pénzügyi termékek
http://penzugyibiztonsag.hu/

Ezt főleg magán célra ajánljuk, cégeknek a lízing jobb megoldást jelenthet. Már 20%-os önerővel is megvásárolhatja a kívánt gépjárművet, fedezetül pedig az újonnan megvásárolt autó szolgál. Hogy mitől függ a legjobb konstrukció? A gépjármű pontos összegétől, típusától, évjáratától, paramétereitől elsősorban. Mi megkeressük Önnek a legjobbat!

Adócsökkentett pénzügyi termékek
Pro Legal Kft. - Adótanácsadás
http://www.prolegal.hu/references.html

Jövedéki ügyintézéshez keres megbízható partnert? Válassza a Pro Legal Kft. professzionális szolgáltatásait, mely komplex és sokrétű megoldásokat nyújt ügyfeleinek! Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet cégünk szolgáltatásairól és referenciamunkáinkról!

Pro Legal Kft. - Adótanácsadás
INGYENES online ügyvitel (számlázás, készlet, CRM, pénztár)
http://okosugyvitel.hu

Ingyenesen regisztrálható és 1000 db bizonylatig ingyenesen használható integrált online ügyviteli programot kínálunk minden magyarországi vállalkozás számára Ingyenes online számlázó programunk segítségével a földrajzi szabadságot nyújtjuk cégének, így mostantól bárhonnan elérheti a teljes számlázási folyamatait. Minden kimutatáshoz, minden információhoz azonnal hozzáférhet, csupán regisztrálnia kell az ingyenes számlázó programba. A programba iktathat bejövő számlát, akár devizásan, megrendeléseket, árajánlatokat és részletes ügyfél adatokat.

INGYENES online ügyvitel (számlázás, készlet, CRM, pénztár)
KFTkreátor Berlin
http://kftkreator.hu/nemetorszagban.html

Válassza a KFTkreátor-t németországi vállalkozása megalapításához. Irodánk székhelyet, könyvelést, jogis és gazdasági szolgáltatásokat kínál magyarországi ügyfeleinek. Hívjon telefonon, vagy látogasson meg minket Berlinben. Ha vállalkozást alapít Németországban, akkor cége számára könyvelői szolgáltatást is igénybe kell vennie. Ehhez kínál segítséget a KFTkreátor magyarul is beszélő németországi könyvelője, aki ismervén a német adózási szabályokat, hathatós támogatást nyújt a magyar vállalkozóknak, akik a német piacra akarnak belépni szolgáltatásaikkal. Intézze német céges ügyeit magyar nyelven a KFTkreátornál.

KFTkreátor Berlin
ERAN services weboldala
http://www.eraneu.com/

Az Eran Services tapasztalt csapata a segítségére lehet adóügyi kérdések széles körében! Ha olyan szakemberre van szüksége, akinek naprakész jogszabályi tudása van és emellett személyre szabott megoldásokat kínál az Ön számára akkor ne habozzon, látogasson ez az eraneu.com weboldalra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

ERAN services weboldala
Business & Law Consulting Kft - Adó és üzleti tanácsadás
http://www.gazdasagiesjogitanacsadas.hu/

Online adó és üzleti tanácsadás. A folyamatosan változó és bonyolult adótörvényekben segítünk eligazodni, hiszen minden vállalkozás életében fontos szerepet tölt be az adótanácsadás, mellyel nem csupán a költségek csökkenthetők, hanem új lehetőségek is megnyílhatnak. Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb járulék nemekről legyen szó munkatársaink komplex módon áttekintik az egyes ügyleteket és valamennyi adózási és adóval kapcsolatos adminisztrációs kötelezettséget megállapítanak.

Business & Law Consulting Kft - Adó és üzleti tanácsadás
Könyveljen profikkal!
http://financelab.hu/

Beindult üzlete, de a könyvelés nem az Ön asztala? Nem is kell mindenhez értenie, ezt ránk bízhatja. Épp ezért vagyunk, mi, hogy kisegítsük vállalkozását a nehéz helyzetekből, megoldjuk a megoldhatatlant is. Cégünk csupa profi, magas szaktudású munkatársat alkalmaz, akik magabiztosan mozognak a számok és a jog erdejében.

Könyveljen profikkal!
Dunadó Kft - könyvelés és adótanácsadás
http://www.dunado.hu

A Dunadó kft több mint 20 éve alakult könyvelő és adótanácsadó iroda. Jogi és magánszemélyeknek nyújtunk szákszerű és gyors tanácsadást! A társaság ügyvezető igazgatója, felsőfokú közgazdász, valamint mérlegképes könyvelői végzettséggel is rendelkezik, eleinte a mai Nav-nál dolgozott, így ismeri mindkét oldal nézőpontjait.

Dunadó Kft - könyvelés és adótanácsadás
Német adóbevallás készítés
http://www.kmkpartner.hu/hu/konyveles_adotanacsadas_nemetorszagban/adobevall ...

A KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft. tapasztalt könyvelői, német adóbevallásokat készítenek, alacsony árakon.

Német adóbevallás készítés
Billing24 számlázó rendszer
http://billing24.hu/fedezd_fel

A Billing24 internetes számlázó rendszer segítségével, bárhonnan elérhetőek a kívánt adatok. A PC-ken, vagy bármilyen más eszközökön, semmilyen adatot nem tárol a program. Felhő alapú rendszerének köszönhetően, bárhonnan hozzáférhetnek a felhasználók adataikhoz.

Billing24 számlázó rendszer
Hirdetések
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 298 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10438