Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Adó - adózás 2018

Szponzorált linkek
Könyvelés.wyw.hu
http://konyveles.wyw.hu/

Wyw katalógus Könyvelés témában, az alábbi témakörökkel: Adózás, Budapest - Könyvelés, Cégalapítás, Cikkek, Fórumok, Hírlevelek, Hivatalok, Járulékfizetés, Jogszabályok, Klubok, Könyvelők oktatása, Könyvvizsgálat, Külföldi könyvelőirodák, Megyék-Könyvelés, Nyugdíjpénztárak, Távkönyvelés, Ügyviteli szoftverek.

Könyvelés.wyw.hu
Hitel.wyw.hu
http://hitel.wyw.hu/

[Akciós hitelek] [Áruhitelek] [Banki lakóingatlan ajánlatok] [Bevásárlókártyák] [Cikkek, közérdekű információk] [Egyéb finanszírozási lehetőségek] [Értékesítési megoldások] [Folyószámla hitel] [Gazdasági hírek][Gépjármű finanszírozás] [Hitel magánszemélyeknek] [Hitel vállalkozásoknak] [Hitelkártyák egyéni dizájnnal] [Hitelkártyák magánszemélyeknek] [Hitelkártyák vállakozásoknak] [Kapcsolódó oldalak] [Lakáshitelek] [Lakossági Bankok] [Lízing] [Otthonteremtő hitel] [Szolgáltatások, hasznos oldalak] [Tanácsadók] [Támogatás magánszemélyeknek][Támogatás vállalkozásoknak] [Zálog-hitel]

Hitel.wyw.hu
Bérszámfejtés.wyw.hu
http://berszamfejtes.wyw.hu/

Adózási ügyek, Bérszámfejtés cikkek, Bérszámfejtés fórum külföldön, Bérszámfejtés fórum Magyarországon, Bérszámfejtés kiadványok, Bérszámfejtés könyvek, Bérszámfejtés outsourcing hazai cégeknek, Bérszámfejtés outsourcing külföldi cégek, Bérszámfejtés szoftverek, Cafeteria cikkek, Cafeteria külföldön, Cafeteria Magyarországon, Hasznos oldalak, Intézmények, Jogszabályok, Oktatás, Partnerek, Szoftverek.

Bérszámfejtés.wyw.hu
Állás.wyw.hu
http://allas.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek Állás témakörben, az alábbi kategóriákban: Állás - Grafológia, Állás - Hírek, Állás fórumok, Állás külföldön, Diákmunka, Fejvadászok, tanácsadók, Hasznos tippek, tanácsok, Interjú tanácsok, Minisztériumok, intézmények, Munkajog, Munkaügyi központok, Oktatás, továbbképzés, Önéletrajz, Online álláskeresők, Online tesztek, Pályázatok, ösztöndíjak, Pénz, adó, Tanácsadó irodák, Távmunka, Újságok, Magazinok.

Állás.wyw.hu
Biztosítás.wyw.hu
http://biztositas.wyw.hu/

[Adókedvezmény] [Balesetbiztosítások] [Bizosítás portálok] [Biztosítás hölgyeknek] [Biztosítás külföldön] [Biztosítás vállalkozóknak] [Biztosítási alkuszok] [Biztosítási kalkulátorok] [Biztosítási tanácsadók] [Biztosítók Németországban] [Casco] [Cikkek] [Egészségbiztosítás, egészségpénztár] [Egyesületek] [Életbiztosítás] [Fórumok] [Gépjármű biztosítás] [Hírlevél] [Jogi segítségnyújtás, információ] [Kárrendezés] [Kötelező biztosítás] [Lakásbiztosítás] [Nyugdíjbiztosítás] [Online biztosításkötés] [Sport biztosítás] [Szervezetek, szövetségek] [Többes biztosítási ügynökök] [Utasbiztosítás]

Biztosítás.wyw.hu
Adófórum.hu
http://www.adoforum.hu/

Szakmai információs portál könyvelőknek, adótanácsadóknak, TB szakembereknek. Szakmai kérdése merült fel az adózás világából?

Adófórum.hu
Adótanácsadók Egyesülete
http://www.adokamara.hu/

Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete. HU-1134. Budapest, Dózsa György út 144.

Adótanácsadók Egyesülete
Adókalkulátor Kft
http://www.adokalkulator.hu/

Az Adókalkulátor Kft megalakulása óta fő tevékenységi körében teljes körű szolgáltatást nyújt a vállalkozói szféra részére adózási könyvelési ügyekben. Ügyfeleinknek a cégalapítástól a cég megszüntetéséig intézzük ügyeit adó, pénzügy, könyvelés, jogi tanácsadás vonatkozásában.

Adókalkulátor Kft
Az adóbevallás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Ad%C3%B3bevall%C3%A1s

Az adóbevallás az adózó azonosításához, az adóalap, a mentességek, a kedvezmények, az adó, a költségvetési támogatás alapja és összege megállapításához szükséges adatokat tartalmazza. Az adózó az önadózással megállapított adóról – az eljárási illeték kivételével –, továbbá költségvetési támogatásról adónként, költségvetési támogatásonként az erre a célra rendszeresített nyomtatványon tesz adóbevallást.

Az adóbevallás
Magyar Számviteli Szakemberek
http://www.szamviteli-egyesulet.hu/

Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete. Az Egyesületi Alapszabályban megfogalmazott célja a tagok szakmai képviseletének biztosítása mind országos, mind helyi szinten, a tagok Egyesületen kívüli képviselete és a tagokat szolgáló, megfelelő szakmai és érdekvédelmi szolgáltatások biztosítása.

Magyar Számviteli Szakemberek
Contadora
https://www.contadora.hu/

Contadora Kft. - Komplex számviteli szolgáltatások mikro-, kis- és középvállalkozások részére.

Contadora
Company Express
http://www.companyexpress.hu/

Üdvözöljük a Company Express Pénzügyi Tanácsadó és Számviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság honlapján. Amennyiben céget szeretne alapítani, módosítani vagy számviteli, könyvelési esetleg kontrolling szolgáltatásokra tart igényt, tekintse meg ajánlatunkat.

Company Express
Adójogász
http://www.adojogasz.hu

Adóellenőrzéssel kapcsolatos jogorvoslat során képviselet az adóhatóság, vámhatóság, a Pénzügyminisztérium és a bíróságok előtt.

Adójogász
Intergate 2000 Bt Szolnok
http://www.intergate.hu

A társas és egyéni vállalkozónak, teljeskörű szolgáltatást kínálunk: Cégalapítás, Könyvelés, Bérszámfejtés

Intergate 2000 Bt Szolnok
Global Tax Office Kft. Nemzetközi Adószakértő, Könyvelő Iroda
https://globaltaxoffice.hu/

A GLOBAL TAX-OFFICE Kft. a hagyományos könyvelőirodai feladatok ellátásán felül a társaságok teljes életútját végigkövető szolgáltatási rendszerrel áll Ügyfelei részére. Ügyfeleink számára komplex üzleti megoldásokkal szolgálunk, lefedve ezzel a teljes adózási, számviteli és jogi területet. Hisszük, hogy a magas színvonalú és teljességre törekvő kiszolgálásunkkal hozzájárulhatunk Partereink üzleti sikereihez. Munkánk középpontjában a klasszikus értelembe vett könyvvezetés áll, mely magába foglalja a bérszámfejtést, adó és TB ügyintézést és munkaügyi feladatok ellátását is. Szolgáltatások: adószakértés, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, bér- és munkaügyi ügyintézés, cég-és vagyonértékelés, nemzetközi adótervezés, adóoptimalizálás, átalakulások teljes körű ügyintézése, offshore tanácsadás, cégalapítás, jogi szolgáltatások,

Global Tax Office Kft. Nemzetközi Adószakértő, Könyvelő Iroda
Zorigo Pest megyei könyvelő iroda- Kerepes, Kistarcsa, Csömör környéke
http://www.konyvelespestmegye.hu/

NE VÁLTSON KÖNYVELÖT! Mig nem tekintette meg honlapunkat! Könyvelés, cégalapitás, adótanácsadás, Kerepes, Kistarcsa, Csömör, Nagytarcsa, Mogyoród, és egész Pest megye területén! Vállaljuk cégek, és egyéni vállalkozások könyvelését, adótanácsadással, adóbirságok nélkül! Iratokért megbeszélés szerint házhoz megyünk! Elsö hónap könyvelési diját elengedjük!

Zorigo Pest megyei könyvelő iroda- Kerepes, Kistarcsa, Csömör környéke
PKI Könyvvizsgáló Iroda Kft.
http://www.pkikft.hu

Könyvvizsgáló iroda, adótanácsadás, cégérték meghatározás, igazságügyi könyvszakértő Dunakeszin

PKI Könyvvizsgáló Iroda Kft.
Könyvelés, Könyvelő, Adótanácsadás
http://www.ankakonyveles.hu

Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Adóbevallás, TB- Ügyintézés Fő feladatunknak tartjuk a vállalkozások eredményes működésének segítését, hisz ez mindkét fél érdeke! Tevékenységünk nem csupán egyszeri alkalomra szól, hanem hosszútávú, tartós együttműködésen alapszik. Vállalkozásunk célja, hogy leendő ügyfeleink teljes körű számviteli szolgáltatásban részesüljenek és igényeiknek megfelelő hátteret nyújtsunk a rendszeres tájékoztatással az esetleges törvényi és jogszabályi változásokról, személyes megbeszélés útján. Minden cégvezetőnek és vállalkozónak tisztában kell lennie a vagyoni és pénzügyi helyzetével, amihez mi segítséget nyújtunk. Induló vállalkozásoknak Cégalapítás előtt keressen fel bennünket ha ideje engedi! Segítünk eligazodni a társasági forma kiválasztásánál. Fontos, hogy jó társasági szerződése legyen, ami a jövőre nézve behatárolja a vállalkozások adó- és járulék fizetési terheit.

Könyvelés, Könyvelő, Adótanácsadás
Adótanácsadás - Kerek Auditor Bt.
http://www.kerekauditorbt.hu

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk mindennapi munkánkba, melyről Ön is bármikor meggyőződhet. Szívesen szakítunk időt egy bizalomteljes beszélgetésre, hogy az Ön egyéni problémáját a lehető legoptimálisabban tudjuk megoldani. Adózási kérdésekben és ezek megoldási lehetőségeiről nagy gyakorlati tapasztalattal és érthetően tudunk tárgyalni. A feladataink elvégzése érdekében flexibilis irodanyitvatartási idővel állunk rendelkezésükre, esetenként magától értetődően az esti órákban vagy hétvégéken is. Irodánk struktúrája mindenkor lehetővé teszi a határidők betartását, a rövid döntési utak pedig az Önök megelégedését garantálják.

Adótanácsadás - Kerek Auditor Bt.
Company Solutions Kft.
http://companysolutions.hu/

Annak ellenére, hogy a cégalapítás iratmintával történik és minden ügyvéd ugyanazt az iratmintát adja be a cégbírósághoz, nem mindegy az eljáró cégalapító felkészültsége, hiszen minden egyes cég sajátosságaihoz mérten kell a cég konstrukcióját meghatározni (pl. adószám igénylése, nyereségfelosztás). Adózásban jártas kollégánk igen fontos tanácsokkal látja el Önöket, melyet a cég működése során pénzre is tud váltani!

Company Solutions Kft.
Adózóna
http://adozona.hu/

Adózóna - Kiskapuk, nagy ötletek. Aktuális hírek, munkajog, EU, Tb, nyugdíj, járulékok, Áfa, illetékek, szja...

Adózóna
Gyermekmentő alapítvány
http://www.gyermekmento.eu

Ma a világon több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben, pedig a rák az esetek többségében a megfelelő kezelésekkel teljes mértékben gyógyítható lehetne! A Gyermekmentő Alapítvány rajtuk szeretne segíteni: országszerte támogatja a beteg, illetve rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket és családjukat. A Gyermekmentő Alapítvány rajtuk szeretne segíteni: országszerte évek óta támogatja a beteg, illetve rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket és családjukat. Ajánlja fel alapítványunknak adója 1% -át mellyel életeket menthet!

Gyermekmentő alapítvány
Adó Online
http://www.ado.hu/

Az Adó a CompLex Kiadó Kft. legrégebbi múltra visszatekintő lapja, amelynek évente 16 száma jelenik meg, ezek közül négy dupla terjedelemmel. A felmérések szerint egy-egy kiadványt átlagosan 2,6 fő használja rendszeresen a munkájához, így az Adó olvasóinak száma meghaladja a százezret. Az Adó az adózás gyakorlati kérdéseire összpontosító, havi rendszerességgel megjelenő pénzügyi és adóigazgatási szaklap.

Adó Online
Apeh e-bevallás
http://nav.gov.hu/nav/ebevallas

Általános tudnivalók az e-bevallásról. Fontos útmutatók, letölthető nyomtatvány- és bevalláskitöltő programok.

Apeh e-bevallás
Bérkalkulátor
https://www.hrportal.hu/berkalkulator_2016.html

HR Portál - minden a munka világából. Bruttó-nettó bér kiszámítása.

Bérkalkulátor
Revolution Software
http://www.revolution.hu/

Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínálunk ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan más speciális problémára!

Revolution Software
Gyermekrohamkocsi
http://www.gyermekrohamkocsi.hu/

Kérjük támogassa a gyermekrohamkocsi működését! Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány. Budapesten és környékén évente több mint 3000 gyermekhez riasztják a mentőket. Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy egy különleges Gyermekrohamkocsi elindításával segítsük az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Gyermekrohamkocsi
Tappancs Állatvédő Alapítvány
http://www.tappancs.szeged.hu

A Tappancs Állatvédő Alapítvány Tappancs Tanya állatmenhelyet tart fenn, ahol 250 kutya egyidejű ellátásáról gondoskodnak. Önkéntesekből álló állatvédelmi őrszolgálat és macskamentő csapat segíti a környék bajbajutott állatait. Munkájukat nagyrészt a adózók 1% felajnásaiból végzik. A Tappancs Tanya kutyamenhely működtetésére nem kevés anyagiak szükségesek annak ellenére, hogy egy kutyára ivartalanítással, rendszeres oltással, szükség szerinti gyógykezeléssel kb. 6000 Ft-ot költenek havonta. Minden szukát ivartalanítva adnak örökbe, és minden betegen érkező állat megkapja a szükséges ellátást.

Tappancs Állatvédő Alapítvány
Számviteli Rendszer Kft.
http://www.szamvitelirendszer.hu/

Használjon professzionálisat. Próbálja ki könyvelő programunkat! Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát! Kettős könyvelő program - Bér program - Tárgyi eszköz program - Számlázó program - Házipénztár - Naplófőkönyv. Integrált rendszerek az ügyvitel minden területére.

Számviteli Rendszer Kft.
Kulcs-Soft
http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=termekek/konyvelo-program

A sikeres cég alapja a jó könyvelés! A Kulcs-Soft ügyfelei sikeres cégek, mert könyvelésük megbízható, gyors és pontos. Nem véletlen, hogy sok ügyfelünk szinte egyidős velünk és az elmúlt 20 évben könyvelő szoftverünkre támaszkodva érték el egyre nagyobb sikereiket.

Kulcs-Soft
Adó - Wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/Ad%C3%B3

Az adó magán- vagy jogi személyek által felettes hatalomnak kötelezően fizetett rendszeres (esetenként rendkívüli) anyagi – leginkább pénzbeli – juttatás. Korunkban a „felettes hatalom” szerepét az állam vagy az önkormányzatok, illetve ezek szervei töltik be. Ezen szervek az adókon kívül más kötelező juttatásokban is részesülnek; az adókat ezektől (például a járulékoktól és az illetékektől) az különbözteti meg, hogy az adófizetőknek befizetésükért cserébe nincs joguk ellenszolgáltatást kérni. Az adózás kötelező jellegét napjainkban törvények biztosítják.

Adó - Wikipédia
Kinek adjuk az 1 százalékunkat?
https://www.nlcafe.hu/ezvan/20080410/kinek_adjuk_az_ado_1_szazalekunkat/

Az adó 1% forintokból sokféle, közcélt szolgáló érték képződik-képződhet. A rohanó világunkban tíz adózóból hat nem rendelkezik a felajánlható 1%-al. Az egy százalék felajánlása nem kerül semmibe, de nagyon sokat segíthetne a civil szervezetek munkájában. A következőkben olyan nonprofit szervezetekről írunk néhány sort, amelyek egész évben hasznos segítői a lakosság és környezetünk hétköznapjainak minőségivé alakításában, így méltán megérdemlik az 1%-os támogatást.

Kinek adjuk az 1 százalékunkat?
Havasweb könyvelőiroda
https://konyvelo-berszamfejto.hu/

A könyvelő fontos ember, észrevétlen, ha remekel! Könyvelőirodánk családi vállalkozás, nem lelketlen futószalaggyár. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréshez. Korrekt, elérhető áron dolgozunk, nem akarunk ügyfeleink kihasználásával gyorsan meggazdagodni. Teljeskörű számviteli szolgáltatást nyújtunk vállalkozások részére: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet, ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Új ügyfeleinknek az első 3 hónapban kedvezményes árat biztosítunk, mely idő alatt megfigyeljük a vállalat forgalmát, így reális árat tudunk képezni, nem csak hasraütés szerűt. Kezdő vállalkozásokat is szeretettel várunk. Bővebb info: www.havasweb.hu/konyveles Elérhetőség: Romhányi Márta, 06/70 604-78-76, konyveles@havasweb.hu

Havasweb könyvelőiroda
A NAV hivatalos oldala
http://www.nav.gov.hu/

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapja. Adózási információk, elektronikus adóbevallás, letölthető dokumentumok, on-line kalkulátorok.

A NAV hivatalos oldala
Az adózás története
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_ad%C3%B3z%C3%A1s_t%C3%B6rt%C3%A9nete

Az adózási rendszer az ókori Keleten fejlődött ki. Feljegyzések bizonyítják, hogy az i. e. 3. évezredben Egyiptomban már létezett egy „aratási adó”, a Níluson pedig vámot vetettek ki. A mezopotámiai templomgazdaságokban adózni kellett az állattartás és a halászat után. Az Asszír és a Perzsa Birodalom pénzügyi szükségleteit a legyőzött és meghódított népekre kivetett adókból fedezte...

Az adózás története
Origo - Üzleti Negyed
http://cimkezes.origo.hu/cimkek/ado/index.html?tag=ad%F3

Origo - Üzleti Negyed - Hírek, információk, hazai és világgazdaság.

Origo - Üzleti Negyed
Adósziget gyakorlati jogszabálykalauz
http://www.adosziget.hu/

Adó, Bér, Tb, Munkaügy, Számvitel, Könyvelés, Pénzügy ... Adósziget gyakorlati jogszabálykalauz gazdasági szakemberek számára.

Adósziget gyakorlati jogszabálykalauz
adónet.hu
http://www.adonet.hu/

Online jogi tanácsadás (adójog), adótanácsadás, fórum, keresés, archívum.

adónet.hu
Magyar munkavállalók külföldön
http://www.origo.hu/allas/cimkek/index.html?cimke=kulfoldi_munkavallalas

Az Unión kívül munkát vállalhatunk a külföldi munkáltatóval kötött szerződés alapján, ösztöndíjasként, idénymunkásként, államközi megállapodások alapján vendégmunkásként (egyéni munkavállalás), a magyar munkáltató kiküldöttjeként . Ennek megfelelően a szükséges engedélyek beszerzése a munkavállaló, vagy a külföldi munkáltató munkáltató feladata.

Magyar munkavállalók külföldön
Munkavállalás Angliában
http://angliaitanacsok.wywlinks.com/index.php/tanacsok-hirek/adozasi-tudnivalok

Munkavállalás és adózási tanácsok, információk Angliába érkezőknek. Munkavállalók, cégek és vállalkozások adója. UTR szám azaz (Unique Taxpayer Reference) adóazonosító, adóvisszaigénylés Tax Return információk.

Munkavállalás Angliában
Könyvelés.wyw.hu
http://konyveles.wyw.hu/

Wyw katalógus Könyvelés témában, az alábbi témakörökkel: Adózás, Budapest - Könyvelés, Cégalapítás, Cikkek, Fórumok, Hírlevelek, Hivatalok, Járulékfizetés, Jogszabályok, Klubok, Könyvelők oktatása, Könyvvizsgálat, Külföldi könyvelőirodák, Megyék-Könyvelés, Nyugdíjpénztárak, Távkönyvelés, Ügyviteli szoftverek.

Könyvelés.wyw.hu
Hitel.wyw.hu
http://hitel.wyw.hu/

[Akciós hitelek] [Áruhitelek] [Banki lakóingatlan ajánlatok] [Bevásárlókártyák] [Cikkek, közérdekű információk] [Egyéb finanszírozási lehetőségek] [Értékesítési megoldások] [Folyószámla hitel] [Gazdasági hírek][Gépjármű finanszírozás] [Hitel magánszemélyeknek] [Hitel vállalkozásoknak] [Hitelkártyák egyéni dizájnnal] [Hitelkártyák magánszemélyeknek] [Hitelkártyák vállakozásoknak] [Kapcsolódó oldalak] [Lakáshitelek] [Lakossági Bankok] [Lízing] [Otthonteremtő hitel] [Szolgáltatások, hasznos oldalak] [Tanácsadók] [Támogatás magánszemélyeknek][Támogatás vállalkozásoknak] [Zálog-hitel]

Hitel.wyw.hu
Bérszámfejtés.wyw.hu
http://berszamfejtes.wyw.hu/

Adózási ügyek, Bérszámfejtés cikkek, Bérszámfejtés fórum külföldön, Bérszámfejtés fórum Magyarországon, Bérszámfejtés kiadványok, Bérszámfejtés könyvek, Bérszámfejtés outsourcing hazai cégeknek, Bérszámfejtés outsourcing külföldi cégek, Bérszámfejtés szoftverek, Cafeteria cikkek, Cafeteria külföldön, Cafeteria Magyarországon, Hasznos oldalak, Intézmények, Jogszabályok, Oktatás, Partnerek, Szoftverek.

Bérszámfejtés.wyw.hu
Állás.wyw.hu
http://allas.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek Állás témakörben, az alábbi kategóriákban: Állás - Grafológia, Állás - Hírek, Állás fórumok, Állás külföldön, Diákmunka, Fejvadászok, tanácsadók, Hasznos tippek, tanácsok, Interjú tanácsok, Minisztériumok, intézmények, Munkajog, Munkaügyi központok, Oktatás, továbbképzés, Önéletrajz, Online álláskeresők, Online tesztek, Pályázatok, ösztöndíjak, Pénz, adó, Tanácsadó irodák, Távmunka, Újságok, Magazinok.

Állás.wyw.hu
Biztosítás.wyw.hu
http://biztositas.wyw.hu/

[Adókedvezmény] [Balesetbiztosítások] [Bizosítás portálok] [Biztosítás hölgyeknek] [Biztosítás külföldön] [Biztosítás vállalkozóknak] [Biztosítási alkuszok] [Biztosítási kalkulátorok] [Biztosítási tanácsadók] [Biztosítók Németországban] [Casco] [Cikkek] [Egészségbiztosítás, egészségpénztár] [Egyesületek] [Életbiztosítás] [Fórumok] [Gépjármű biztosítás] [Hírlevél] [Jogi segítségnyújtás, információ] [Kárrendezés] [Kötelező biztosítás] [Lakásbiztosítás] [Nyugdíjbiztosítás] [Online biztosításkötés] [Sport biztosítás] [Szervezetek, szövetségek] [Többes biztosítási ügynökök] [Utasbiztosítás]

Biztosítás.wyw.hu
Adófórum.hu
http://www.adoforum.hu/

Szakmai információs portál könyvelőknek, adótanácsadóknak, TB szakembereknek. Szakmai kérdése merült fel az adózás világából?

Adófórum.hu
Adótanácsadók Egyesülete
http://www.adokamara.hu/

Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete. HU-1134. Budapest, Dózsa György út 144.

Adótanácsadók Egyesülete
Adókalkulátor Kft
http://www.adokalkulator.hu/

Az Adókalkulátor Kft megalakulása óta fő tevékenységi körében teljes körű szolgáltatást nyújt a vállalkozói szféra részére adózási könyvelési ügyekben. Ügyfeleinknek a cégalapítástól a cég megszüntetéséig intézzük ügyeit adó, pénzügy, könyvelés, jogi tanácsadás vonatkozásában.

Adókalkulátor Kft
Az adóbevallás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Ad%C3%B3bevall%C3%A1s

Az adóbevallás az adózó azonosításához, az adóalap, a mentességek, a kedvezmények, az adó, a költségvetési támogatás alapja és összege megállapításához szükséges adatokat tartalmazza. Az adózó az önadózással megállapított adóról – az eljárási illeték kivételével –, továbbá költségvetési támogatásról adónként, költségvetési támogatásonként az erre a célra rendszeresített nyomtatványon tesz adóbevallást.

Az adóbevallás
Magyar Számviteli Szakemberek
http://www.szamviteli-egyesulet.hu/

Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete. Az Egyesületi Alapszabályban megfogalmazott célja a tagok szakmai képviseletének biztosítása mind országos, mind helyi szinten, a tagok Egyesületen kívüli képviselete és a tagokat szolgáló, megfelelő szakmai és érdekvédelmi szolgáltatások biztosítása.

Magyar Számviteli Szakemberek
Contadora
https://www.contadora.hu/

Contadora Kft. - Komplex számviteli szolgáltatások mikro-, kis- és középvállalkozások részére.

Contadora
Company Express
http://www.companyexpress.hu/

Üdvözöljük a Company Express Pénzügyi Tanácsadó és Számviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság honlapján. Amennyiben céget szeretne alapítani, módosítani vagy számviteli, könyvelési esetleg kontrolling szolgáltatásokra tart igényt, tekintse meg ajánlatunkat.

Company Express
Adójogász
http://www.adojogasz.hu

Adóellenőrzéssel kapcsolatos jogorvoslat során képviselet az adóhatóság, vámhatóság, a Pénzügyminisztérium és a bíróságok előtt.

Adójogász
Intergate 2000 Bt Szolnok
http://www.intergate.hu

A társas és egyéni vállalkozónak, teljeskörű szolgáltatást kínálunk: Cégalapítás, Könyvelés, Bérszámfejtés

Intergate 2000 Bt Szolnok
Global Tax Office Kft. Nemzetközi Adószakértő, Könyvelő Iroda
https://globaltaxoffice.hu/

A GLOBAL TAX-OFFICE Kft. a hagyományos könyvelőirodai feladatok ellátásán felül a társaságok teljes életútját végigkövető szolgáltatási rendszerrel áll Ügyfelei részére. Ügyfeleink számára komplex üzleti megoldásokkal szolgálunk, lefedve ezzel a teljes adózási, számviteli és jogi területet. Hisszük, hogy a magas színvonalú és teljességre törekvő kiszolgálásunkkal hozzájárulhatunk Partereink üzleti sikereihez. Munkánk középpontjában a klasszikus értelembe vett könyvvezetés áll, mely magába foglalja a bérszámfejtést, adó és TB ügyintézést és munkaügyi feladatok ellátását is. Szolgáltatások: adószakértés, könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés, bér- és munkaügyi ügyintézés, cég-és vagyonértékelés, nemzetközi adótervezés, adóoptimalizálás, átalakulások teljes körű ügyintézése, offshore tanácsadás, cégalapítás, jogi szolgáltatások,

Global Tax Office Kft. Nemzetközi Adószakértő, Könyvelő Iroda
Zorigo Pest megyei könyvelő iroda- Kerepes, Kistarcsa, Csömör környéke
http://www.konyvelespestmegye.hu/

NE VÁLTSON KÖNYVELÖT! Mig nem tekintette meg honlapunkat! Könyvelés, cégalapitás, adótanácsadás, Kerepes, Kistarcsa, Csömör, Nagytarcsa, Mogyoród, és egész Pest megye területén! Vállaljuk cégek, és egyéni vállalkozások könyvelését, adótanácsadással, adóbirságok nélkül! Iratokért megbeszélés szerint házhoz megyünk! Elsö hónap könyvelési diját elengedjük!

Zorigo Pest megyei könyvelő iroda- Kerepes, Kistarcsa, Csömör környéke
PKI Könyvvizsgáló Iroda Kft.
http://www.pkikft.hu

Könyvvizsgáló iroda, adótanácsadás, cégérték meghatározás, igazságügyi könyvszakértő Dunakeszin

PKI Könyvvizsgáló Iroda Kft.
Könyvelés, Könyvelő, Adótanácsadás
http://www.ankakonyveles.hu

Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Adóbevallás, TB- Ügyintézés Fő feladatunknak tartjuk a vállalkozások eredményes működésének segítését, hisz ez mindkét fél érdeke! Tevékenységünk nem csupán egyszeri alkalomra szól, hanem hosszútávú, tartós együttműködésen alapszik. Vállalkozásunk célja, hogy leendő ügyfeleink teljes körű számviteli szolgáltatásban részesüljenek és igényeiknek megfelelő hátteret nyújtsunk a rendszeres tájékoztatással az esetleges törvényi és jogszabályi változásokról, személyes megbeszélés útján. Minden cégvezetőnek és vállalkozónak tisztában kell lennie a vagyoni és pénzügyi helyzetével, amihez mi segítséget nyújtunk. Induló vállalkozásoknak Cégalapítás előtt keressen fel bennünket ha ideje engedi! Segítünk eligazodni a társasági forma kiválasztásánál. Fontos, hogy jó társasági szerződése legyen, ami a jövőre nézve behatárolja a vállalkozások adó- és járulék fizetési terheit.

Könyvelés, Könyvelő, Adótanácsadás
Adótanácsadás - Kerek Auditor Bt.
http://www.kerekauditorbt.hu

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos adójogi, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk mindennapi munkánkba, melyről Ön is bármikor meggyőződhet. Szívesen szakítunk időt egy bizalomteljes beszélgetésre, hogy az Ön egyéni problémáját a lehető legoptimálisabban tudjuk megoldani. Adózási kérdésekben és ezek megoldási lehetőségeiről nagy gyakorlati tapasztalattal és érthetően tudunk tárgyalni. A feladataink elvégzése érdekében flexibilis irodanyitvatartási idővel állunk rendelkezésükre, esetenként magától értetődően az esti órákban vagy hétvégéken is. Irodánk struktúrája mindenkor lehetővé teszi a határidők betartását, a rövid döntési utak pedig az Önök megelégedését garantálják.

Adótanácsadás - Kerek Auditor Bt.
Company Solutions Kft.
http://companysolutions.hu/

Annak ellenére, hogy a cégalapítás iratmintával történik és minden ügyvéd ugyanazt az iratmintát adja be a cégbírósághoz, nem mindegy az eljáró cégalapító felkészültsége, hiszen minden egyes cég sajátosságaihoz mérten kell a cég konstrukcióját meghatározni (pl. adószám igénylése, nyereségfelosztás). Adózásban jártas kollégánk igen fontos tanácsokkal látja el Önöket, melyet a cég működése során pénzre is tud váltani!

Company Solutions Kft.
Adózóna
http://adozona.hu/

Adózóna - Kiskapuk, nagy ötletek. Aktuális hírek, munkajog, EU, Tb, nyugdíj, járulékok, Áfa, illetékek, szja...

Adózóna
Gyermekmentő alapítvány
http://www.gyermekmento.eu

Ma a világon több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben, pedig a rák az esetek többségében a megfelelő kezelésekkel teljes mértékben gyógyítható lehetne! A Gyermekmentő Alapítvány rajtuk szeretne segíteni: országszerte támogatja a beteg, illetve rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket és családjukat. A Gyermekmentő Alapítvány rajtuk szeretne segíteni: országszerte évek óta támogatja a beteg, illetve rossz szociális helyzetben lévő gyermekeket és családjukat. Ajánlja fel alapítványunknak adója 1% -át mellyel életeket menthet!

Gyermekmentő alapítvány
Adó Online
http://www.ado.hu/

Az Adó a CompLex Kiadó Kft. legrégebbi múltra visszatekintő lapja, amelynek évente 16 száma jelenik meg, ezek közül négy dupla terjedelemmel. A felmérések szerint egy-egy kiadványt átlagosan 2,6 fő használja rendszeresen a munkájához, így az Adó olvasóinak száma meghaladja a százezret. Az Adó az adózás gyakorlati kérdéseire összpontosító, havi rendszerességgel megjelenő pénzügyi és adóigazgatási szaklap.

Adó Online
Apeh e-bevallás
http://nav.gov.hu/nav/ebevallas

Általános tudnivalók az e-bevallásról. Fontos útmutatók, letölthető nyomtatvány- és bevalláskitöltő programok.

Apeh e-bevallás
Bérkalkulátor
https://www.hrportal.hu/berkalkulator_2016.html

HR Portál - minden a munka világából. Bruttó-nettó bér kiszámítása.

Bérkalkulátor
Revolution Software
http://www.revolution.hu/

Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméret számára kínálunk ügyviteli megoldást a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésére és számtalan más speciális problémára!

Revolution Software
Gyermekrohamkocsi
http://www.gyermekrohamkocsi.hu/

Kérjük támogassa a gyermekrohamkocsi működését! Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány. Budapesten és környékén évente több mint 3000 gyermekhez riasztják a mentőket. Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy egy különleges Gyermekrohamkocsi elindításával segítsük az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Gyermekrohamkocsi
Tappancs Állatvédő Alapítvány
http://www.tappancs.szeged.hu

A Tappancs Állatvédő Alapítvány Tappancs Tanya állatmenhelyet tart fenn, ahol 250 kutya egyidejű ellátásáról gondoskodnak. Önkéntesekből álló állatvédelmi őrszolgálat és macskamentő csapat segíti a környék bajbajutott állatait. Munkájukat nagyrészt a adózók 1% felajnásaiból végzik. A Tappancs Tanya kutyamenhely működtetésére nem kevés anyagiak szükségesek annak ellenére, hogy egy kutyára ivartalanítással, rendszeres oltással, szükség szerinti gyógykezeléssel kb. 6000 Ft-ot költenek havonta. Minden szukát ivartalanítva adnak örökbe, és minden betegen érkező állat megkapja a szükséges ellátást.

Tappancs Állatvédő Alapítvány
Számviteli Rendszer Kft.
http://www.szamvitelirendszer.hu/

Használjon professzionálisat. Próbálja ki könyvelő programunkat! Vásároljon tőlünk szabadidőt, és növelje cége hatékonyságát! Kettős könyvelő program - Bér program - Tárgyi eszköz program - Számlázó program - Házipénztár - Naplófőkönyv. Integrált rendszerek az ügyvitel minden területére.

Számviteli Rendszer Kft.
Kulcs-Soft
http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=termekek/konyvelo-program

A sikeres cég alapja a jó könyvelés! A Kulcs-Soft ügyfelei sikeres cégek, mert könyvelésük megbízható, gyors és pontos. Nem véletlen, hogy sok ügyfelünk szinte egyidős velünk és az elmúlt 20 évben könyvelő szoftverünkre támaszkodva érték el egyre nagyobb sikereiket.

Kulcs-Soft
Adó - Wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/Ad%C3%B3

Az adó magán- vagy jogi személyek által felettes hatalomnak kötelezően fizetett rendszeres (esetenként rendkívüli) anyagi – leginkább pénzbeli – juttatás. Korunkban a „felettes hatalom” szerepét az állam vagy az önkormányzatok, illetve ezek szervei töltik be. Ezen szervek az adókon kívül más kötelező juttatásokban is részesülnek; az adókat ezektől (például a járulékoktól és az illetékektől) az különbözteti meg, hogy az adófizetőknek befizetésükért cserébe nincs joguk ellenszolgáltatást kérni. Az adózás kötelező jellegét napjainkban törvények biztosítják.

Adó - Wikipédia
Kinek adjuk az 1 százalékunkat?
https://www.nlcafe.hu/ezvan/20080410/kinek_adjuk_az_ado_1_szazalekunkat/

Az adó 1% forintokból sokféle, közcélt szolgáló érték képződik-képződhet. A rohanó világunkban tíz adózóból hat nem rendelkezik a felajánlható 1%-al. Az egy százalék felajánlása nem kerül semmibe, de nagyon sokat segíthetne a civil szervezetek munkájában. A következőkben olyan nonprofit szervezetekről írunk néhány sort, amelyek egész évben hasznos segítői a lakosság és környezetünk hétköznapjainak minőségivé alakításában, így méltán megérdemlik az 1%-os támogatást.

Kinek adjuk az 1 százalékunkat?
Havasweb könyvelőiroda
https://konyvelo-berszamfejto.hu/

A könyvelő fontos ember, észrevétlen, ha remekel! Könyvelőirodánk családi vállalkozás, nem lelketlen futószalaggyár. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréshez. Korrekt, elérhető áron dolgozunk, nem akarunk ügyfeleink kihasználásával gyorsan meggazdagodni. Teljeskörű számviteli szolgáltatást nyújtunk vállalkozások részére: könyvelés, adóbevallás, mérlegkészítés, munkaügy (bérszámfejtés, TB), APEH és TB ügyintézés, képviselet, ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Új ügyfeleinknek az első 3 hónapban kedvezményes árat biztosítunk, mely idő alatt megfigyeljük a vállalat forgalmát, így reális árat tudunk képezni, nem csak hasraütés szerűt. Kezdő vállalkozásokat is szeretettel várunk. Bővebb info: www.havasweb.hu/konyveles Elérhetőség: Romhányi Márta, 06/70 604-78-76, konyveles@havasweb.hu

Havasweb könyvelőiroda
A NAV hivatalos oldala
http://www.nav.gov.hu/

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapja. Adózási információk, elektronikus adóbevallás, letölthető dokumentumok, on-line kalkulátorok.

A NAV hivatalos oldala
Az adózás története
https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_ad%C3%B3z%C3%A1s_t%C3%B6rt%C3%A9nete

Az adózási rendszer az ókori Keleten fejlődött ki. Feljegyzések bizonyítják, hogy az i. e. 3. évezredben Egyiptomban már létezett egy „aratási adó”, a Níluson pedig vámot vetettek ki. A mezopotámiai templomgazdaságokban adózni kellett az állattartás és a halászat után. Az Asszír és a Perzsa Birodalom pénzügyi szükségleteit a legyőzött és meghódított népekre kivetett adókból fedezte...

Az adózás története
Origo - Üzleti Negyed
http://cimkezes.origo.hu/cimkek/ado/index.html?tag=ad%F3

Origo - Üzleti Negyed - Hírek, információk, hazai és világgazdaság.

Origo - Üzleti Negyed
Adósziget gyakorlati jogszabálykalauz
http://www.adosziget.hu/

Adó, Bér, Tb, Munkaügy, Számvitel, Könyvelés, Pénzügy ... Adósziget gyakorlati jogszabálykalauz gazdasági szakemberek számára.

Adósziget gyakorlati jogszabálykalauz
adónet.hu
http://www.adonet.hu/

Online jogi tanácsadás (adójog), adótanácsadás, fórum, keresés, archívum.

adónet.hu
Magyar munkavállalók külföldön
http://www.origo.hu/allas/cimkek/index.html?cimke=kulfoldi_munkavallalas

Az Unión kívül munkát vállalhatunk a külföldi munkáltatóval kötött szerződés alapján, ösztöndíjasként, idénymunkásként, államközi megállapodások alapján vendégmunkásként (egyéni munkavállalás), a magyar munkáltató kiküldöttjeként . Ennek megfelelően a szükséges engedélyek beszerzése a munkavállaló, vagy a külföldi munkáltató munkáltató feladata.

Magyar munkavállalók külföldön
Munkavállalás Angliában
http://angliaitanacsok.wywlinks.com/index.php/tanacsok-hirek/adozasi-tudnivalok

Munkavállalás és adózási tanácsok, információk Angliába érkezőknek. Munkavállalók, cégek és vállalkozások adója. UTR szám azaz (Unique Taxpayer Reference) adóazonosító, adóvisszaigénylés Tax Return információk.

Munkavállalás Angliában
Hirdetések
Oldal leírása
ado.wyw.hu: Az adó lehet egyszeri, vagy folyamatos kötelezettség, melyet törvények rögzítenek. Adózással foglalkozó weboldalak gyűjteménye, hogy segítsünk az eligazodásban. Adóhivatalok, NAV és hivatalos oldalak, adóbevallással, pénzügyekkel, könyveléssel kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 298 válogatott adó, adózás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 298 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 10438